To je to što me zanima!

Hodala po pruzi? Vlak udario tinejdžericu (14) u Vodnjanu

Vlak je u nedjelju udario djevojčicu u nogu i nije u životnoj opasnosti. Hitna ju je odvezla u bolnicu u Puli. Srećom, vlak je usporavao jer je u Vodnjanu stanica
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju u 19.58 dobila dojavu da je vlak na relaciji Pula-Lupoglav u Vodnjanu udario djevojčicu (14). Ona je navodno šetala po pruzi dok je njezin vršnjak hodao po kanalu pored pruge. Vlak im je trubio no djevojčica se nije uspjela snaći dok joj je vlak dolazio u susret.  

Vlak je udario djevojčicu u nogu i nije u životnoj opasnosti. Hitna ju je odvezla u bolnicu u Puli. Regional Express piše kako je djevojčici slomljena noga i kuk.

Srećom, vlak je usporavao jer je u Vodnjanu stanica.  

Idi na 24sata

Komentari 62

  • be yourself 01.04.2014.

    Nisam znao da kroz Vodnjan prolazi vlak. Jel to onaj brzi išarani što ide maksimalno 25 km/h do Lupoglava gdje ljudi izlaze bez stajanja pa onda prebace djecu u autobus koji ih zatim vozi u Hrvatsku?

  • tylose 01.04.2014.

    Ovu malu bi trebalo dobro nalupati, to je par njih koji se sakupljaju na stanici pored pruge, i taj dan su odlučili "igrati se" tko će duže ostati na pruzi dok vlak ide, bilo je njih 3-4. Treba i njih i roditelje dobro kazniti. Žao mi je strojovođe, koji je sa svom mogućom signalizacijom pokušao ih maknuti, znate li možda koji je to šok njemu? Sram može biti te neodgojene klince.

  • febo93 01.04.2014.

    pa tko joj je kriv kaj je hodala....

Komentiraj...
Vidi sve komentare