To je to što me zanima!

'Hodala sam s Kristininim ubojicom Lukom Pezeljem'

Bivša djevojka Luke Pezelja tvrdi da nikada nije ni pomislila da bi on mogao nekoga ubiti. S Lukom je bila nekoliko mjeseci i bila mu je prva ozbiljna djevojka
Vidi originalni članak

Trgovkinja iz mjesta Košute pokraj Trilja, u ranim dvadesetim godinama, bila je prva i vjerojatno jedina djevojka Luke Pezelja, ubojice Kristine Šušnjare. Zamolila je da joj ne otkrijemo identitet jer, kaže, njezina veza s Pezeljem, usprkos tvrdnjama njegova brata Petra u medijima, nije bila ozbiljna i nešto što bi se trebalo pamtiti.
- Upoznali smo u kafiću u Trilju, a hodali smo četiri mjeseca, do prošlog Božića. Prekinula sam jer nije išlo. Jednostavno nije bilo dovoljno ljubavi da ostanemo zajedno. On se sve vrijeme ponašao sasvim normalno i potpuno me šokiralo sve što se dogodilo. Nikad niti jednim svojim postupkom, a ni gestom dok smo bili zajedno, nije pokazao da će onako nešto napraviti - kazala je. Potvrdila je i priče mještana Trilja, gdje je Luka provodio večeri, te njegovih sumještana da je riječ o mirnu i povučenu mladiću.
- Istina je da nikad nije pravio probleme, da nije pio, a kamoli uzimao drogu - ispričala je mlada i ljepuškasta mještanka Košuta, zaposlena kao voditeljica u trgovini.
Iako je Petar brata u medjima opisao kao “traženijeg” mladića u Trilju, bivša djevojka ga takvog ne poznaje. Sigurna je da mu je bila prva, a pretpostavlja i jedina cura koju je imao. Neugodno ju je iznenadilo zanimanje medija za njihovu vezu.
- Sve s Lukom davno je iza mene i nije vrijedno spomena - poručila je bivša Pezeljeva djevojka.

NAKON LUKINA UHIĆENJA NJEGOVA SESTRA DOBILA OTKAZ
Bio sam s Lukom 15-ak minuta. Još je u šoku, priča Petar Pezelj (22), koji je brata Luku posjetio u splitskom pritvoru. Rekao je kako je Luka Kristinu znao iz viđenja. Luka mu je rekao da se ubojstva gotovo ni ne sjeća. Lukina sestra Mirjana, kako neslužbeno doznajemo, ostala je bez posla u trgovini cipela u splitskom Jokeru. Njezin brat Petar rekao je da je nakon Lukina uhićenja dobila otkaz. Od tada je bila na bolovanju, a jedini je zaposleni član ubojičine obitelji, koja je sad ostala bez ikakvih prihoda.

NAKON UBOJSTVA UVODE VIŠE AUTOBUSNIH LINIJA
Ponukani tragičnom smrću Kristine Šušnjare, koju je ubojica povezao dok je autostopirala na triljskome mostu, Gradsko poglavarstvo uvest će noćne autobusne linije sa Sinjem. Idućeg tjedna očekuju se dogovori s Prometom Makarska, koji na tom području s osam dnevnih linija povezuje mjesta između Sinja i Trilja, da se uvedu i kasnonoćni autobusi.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • štrumfeta 22.01.2008.

    Moram se javiti jer kad sam vidila sliku u novinama sam se šokirala jednom prilikom sredinom 12 mjeseca sam upoznala to čudovište u tom cjelodnevnom druženju stvarno se pokazao kao mirna i td osoba . Čak sam pomislila da je to samo netko sličan tome što sam ga upoznala jer imena se nisam sjećala ali ostalo društvo šta je bilo je samo počelo zvati me i šokirano govoriti da li se sječaš onog dana to je taj. Po meni on je vjerovatno bio tih i miran i sve ostalo da ne pokaže svoje pravo lice a sad ga je pokazao trbalo bi ga mučiti doživotno u zatvoru na svakakvim aparatima ili još bolje da postane pokusni kunić za svakakve ljekove i tome slićno

  • zelenožuti 19.01.2008.

    al se nisi vozala u golfu a ne hodala

  • Ratkajeva 19.01.2008.

    kako su mogli reći da je bio traženiji kad je ovako ružan a i family ga malo previše hvali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare