To je to što me zanima!

I Holding je bespravno gradio, za legalizaciju će dati 3 mil. kn

Tu su sve sitne intervencije, preinake objekata iz stambene u poslovne prostore, preinake u skladišne prostore. Idemo na okvirni sporazum, kažu u Holdingu
Vidi originalni članak

Zagrebački  holding raspisao je u petak natječaj za legalizaciju nezakonito izgrađenih objekata u njenom vlasništvu, piše Jutarnji list. 

- Tu su sve sitne intervencije, preinake objekata iz stambene u poslovne prostore, preinake u skladišne prostore. Idemo na okvirni sporazum jer je teško dati točan izračun, ali nadamo se da će nas to koštati znatno manje od 3 milijuna kuna - kažu u Holdingu.

>>> Više pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 45

  • nostalgičar 19.03.2013.

    da li i holdingu prijete novčane kazne za bespravnu gradnju ili će navedena institucija morati platiti samo legalizaciju , s obzirom da bi mali ljudi trebali platiti i novgčanu kaznu

  • zdrawe 18.03.2013.

    mislim da je u pitanju novi nacin izvlacenja love,,nista drugo,,na kraju ce se samo reci koliko je to sve placeno zbog NECIJE greske i da to neko mora platit(ko i obicno,), no nece (ko i obicno) i poslije izbora sve ce se zaboravit,,ehheeee,,citam vas ko jedne dnevne novine,,ne ove (ko i obicno)

  • ropee 23 18.03.2013.

    Sada bi trebali uslijediti otkazi i sankcije , kako očekuju od građana da se ponašaju u skladu sa zakonom kad gradska firma ne poštuje isti , samim time grad je u prekršaju , a logično onda je i država . Čudi me da si oni nisu bili u mogućnosti ishodovati dozvole , i da nisu uopće razmišljali o tome kada su išli u bilo kakvu investiciju . Kako su mogli trošiti gradske , državne , naše novce na nešto NELEGALNO ????????????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare