To je to što me zanima!

Hollande potvrdio: Prekidam vezu s Valerie Trierweiler

Podsjetimo, Closer je objavio kako Hollande ima ljubavnicu, glumicu Julie Gayet. Hollande to nije zanijekao, ali je najavio da će tužiti Closer zbog povrede privatnosti
Vidi originalni članak

Predsjednik Francuske Francois Hollande objavio je da se rastaje od svoje partnerice Valerie Trierweiler, piše u subotu BBC. Iako je njegov ured najprije zanijekao da će Hollande to objaviti, Hollande je kasno popodne rekao za AFP da je "njihov zajednički život završio". 

Podsjetimo, Closer je prije dva tjedna objavio kako Hollande ima ljubavnicu, francusku glumicu Julie Gayet. Hollande to nije zanijekao, ali je najavio da će tužiti Closer zbog povrede privatnosti. Trierweiler je, nakon što je afera otkrivena, pozlilo te je završila u bolnici. Oporavila se te se sada odmara u vili. Hollande je nedavno šokirao izjavom kako ne želi više niti jednu Prvu damu.   

Idi na 24sata

Komentari 78

  • garavisokakk 26.01.2014.

    e ovo da nisam pročitao ne znam kako bih živjeo...pustite čovjeka nek sexa dok može..to je njegova osobna stvar..

  • vrsni_astrolog 25.01.2014.

    hollande, lav, pompozni, teatralni, vole osjećaj moći, nikada im dosta novca, slažu se s ovnicama, vagama, račicama i blizankama, poneki vodenjak i strijelac, izbjeći cinične djevice, histerične ribe i osvetnice škorpije (napoleon, fidel castro, bill clinton, mick jagger, mladen grdović, jennifer lopez, robert de niro, madonna, goran bare....)

  • vidum 25.01.2014.

    Zbog ovoga u zadnje vrijeme na portalu nema Ave i Soraje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare