To je to što me zanima!

Holy: ORaH je spreman nakon izbora sjesti za stol s SDP-om

Čelnica ORaH-a je na predstavljanju izbornog programa stranke u Rijeci kazala kako je odbila ''nemoralnu ponudu lijeve opcije'' od osam mandata ako koaliraju
Vidi originalni članak

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy na predstavljanju izbornog programa u petak u Rijeci kazala je kako je njezina stranka jedina u Hrvatskoj koja nudi konkretna rješenja te istaknula kako nije prihvatila ''nemoralnu ponudu lijeve opcije'' od osam mandata za koaliranje. 

Ipak naglasila je da su, ako o ORaH-u bude ovisilo raspisivanje ponavljanja izbora, spremni sjesti za stol s lijevom opcijom i pokušati dogovoriti suradnju. Dodala je kako bi bila riječ o suradnji s definiranim rokovima i mjerama kojima bi se provodio dogovoren program. 

U programu ORaH-a ciljevi su rast minimalne plaće na razinu potrošačke košarice, s 2500 na 3500 kuna, rast minimalne mirovine na razinu prosjeka Europske unije, zaustavljanje iseljavanja mladih i obrazovanih iz Hrvatske te smanjivanje javnog sektora i rast privatnog sektora. Kao ciljeve Holy je navela i porast BDP-a za pet posto u sljedeće tri godine, stvaranje efikasne i transparentne javne uprave, a na kandidacijskim listama najavila je stručne, mlade, obrazovane ljude koji drže do svoje riječi uz naglasak na to da će polovica biti žene, polovica muškarci. 

Idi na 24sata

Komentari 198

  • jozabroz 11.10.2015.

    nadam se da ce ova najavljena akcija, dat mislit biracima te da ce se drugarica holy razocarat izbornim rezultatita,,,pa vise i nece trebat razmisljat o nicem osim o novom poslu od kojega ce zivit,,))))

  • lalala 10.10.2015.

    Kako možeš dogovarati bilo što s nekim tko laže kada zine . Kako znaš što je dogovoreno i što će biti istina ?

  • dahvaul 10.10.2015.

    E moja Holy vidim da njegujes mazohizam jer ti nije dosta kak te prvi puta Milanovic naprcio pa hoces jos

Komentiraj...
Vidi sve komentare