To je to što me zanima!

Holy pokrenula pravi pokret: Bauk želi uvesti 'brački petak'?

Nakon što je Mirela Holy odlučila uvesti zeleni ponedjeljak u kantini svojeg ministarstva, Bauk razmišlja o bračkom petku, ali nije objasnio što bi to značilo
Vidi originalni članak

Nakon što je ministrica Mirela Holy uvela zeleni ponedjeljak u kantinu svojeg ministarstva, ministar uprave Arsen Bauk odlučio je uvesti 'brački petak'. Svoje razmišljanje ministar je objavio na Facebooku. 

Iako je status skupio 210 'lajkova' i 50 komentara nitko nije siguran o čemu se točno radi, a ministar nije dodatno objasnio svoje razmišljanje. 

No, s obzirom na njegovu već poznatu sposobnost velike uštede, sasvim je sigurno kako je riječ o  - štedljivom petku.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • baka burzovnamesetarka 07.03.2012.

    Nije mi jasno zasto se bune zaposlenici ministarstva,oni izgleda ne zive u ovoj zemlji u kojoj je sve vise vegetarijanaca,ali ne zbog zdravlja nego iz neimastine.Trebalo bi im ukinuti topli obrok,naknade za prijevoz ijos 1oo cuda koje dobivaju na placu,valjda bi onda shvatili kako se danas zivi u ljepoj nasoj.

  • zenga2 07.03.2012.

    kada bi ja bio ministar bilo čega, bila bi prasetina, janjetina, pa razna variva s prilogom, čobanac, grah, petkom riba ili fiš, i to ne od smrznite ribe. jeli bi zdravo ali bi i radili, a ovako najedu se trave ( neki se i napuše trave ) pa melju gluposti, a neki se ne mmoraju napušiti da melju. Pa sada i Bauk ide rješavat teško pitanje , šta će se kvalitetno jesti, da nam zastupnici moru redovno srati. Jebeš taki sabor , samo ženski dio , ostali neka se hebu sami ili jedan drugoga.

  • Florijan 07.03.2012.

    Predlažem da uvedu srijedu s kavijarom i šampanjcem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare