To je to što me zanima!

Homofobni laburist se ispričao za 'povorku bolesnih pedera'

Ivica Mraz podnio je ostavku na mjesto člana u Sudu časti Hrvatskih laburista. Ispričao se za homofobni ispad udrugama Kontra i Iskorak i svim njihovim članovima
Vidi originalni članak

Član Hrvatskih laburista Ivica Mraz, koji je na svom Facebook profilu povorku ponosa nazvao 'povorkom bolesnih pedera', u petak se ispričao udrugama Kontra i Iskorak i svim njihovim članicama. U pisanoj isprici stoji kako je spreman i osobno se ispričati svima njima.

Tportal piše kako je Mraz nakon svog homofobnog ispada podnio ostavku na mjesto člana u Sudu časti Hrvatskih laburista. Sud časti trebao bi dalje odlučiti o stegovnim mjerama. 

Podsjetimo, Mraz je na svom Facebook profilu komentirao izjavu ministra branitelja Freda Matića, koji je predložio da bi branitelji trebali osiguravati "gay pride".

- Zar je pravi naziv "Povorka ponosa"? Ja bih tu kolonu nazvao "Povorka bolesnih pedera" , i to s braniteljima nikakve veze nema - napisao je Mraz.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ivadz 26.05.2012.

    može se on ispričati kome želi, ipak je ostalo crno na bijelom njegovo primitivno razmišljanje.

  • user_68097 26.05.2012.

    Ugroženi članovi ovih gore narečenih udruga,dajte lijepo nemojte više tražiti novac za Vaš rad(nerad ) od države i ubuduće se financirajte iz svog džepa pa da vidimo onda kako ćete laj..i na mjesec.

  • zdrawe 26.05.2012.

    jesu te malo "pritisnuli",ha? pa si morao ispricnicu slozit..e ja se na tvom mjestu nebi nikad pod tim uvjetima ispricavao,,javno bi napao i njih i onog ko mi daje ultimatume..bez toga nista..

Komentiraj...
Vidi sve komentare