To je to što me zanima!

Horor: Kolegici odrubio glavu na poslu, drugu je htio zaklati

Muškarac je u četvrtak izbo Coleen Hufford te joj odrubio glavu u skladištu hrane Vaughan Foods u predgrađu Oklahome. Potom je nožem izbo Traci Johnson
Vidi originalni članak

Pomahnitali Alton Alexander Nolen (30) odrubio je glavu kolegici na radnom mjestu, te je pokušao ubiti još jednu ženu prije no što ga je upucala policija.

Nolen je u četvrtak izbo 54-godišnju Coleen Hufford te joj odrubio glavu u skladištu hrane Vaughan Foods u predgrađu Oklahome. Potom je nožem izbo 43-godišnju Traci Johnson , a stao je tek kada ga je upucao policajac. Trenutno se nalazi u bolnici i nije u životnoj opasnosti kao niti njegova žrtva Johnson.

Nolen je prešao na islam i nedavno je dobio otkaz. FBI istražuje njegovu prošlost zbog moguće vjerske pozadine napada.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Tiranosaurus 27.09.2014.

    Doći će to i kod nas..samo neka naša vlada i dalje gura nos u ono kaj ih se ne tiče

  • devastation 27.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • unknown agent 27.09.2014.

    zar ne kuzite nesto, ameri bombardiraju sve islamske drzave, radi nafte ili ko zna radi cega, oni su to i zapoceli normalno, i sta sad kad netko ko vjeruje u islam ubije nekoga, na naslovnoj stranici mora pisati da je islamske vjere i da je radi toga ubio, to je sve ovi mediji zakuvavaju isto kao i sto su u ratu '91 ja neznam jer sam se tada rodio al rekli su mi moji roditelji, na radiju vicu srbi ubili hrvata u tom i tom selu, hrvat ubio srbina u tom i tom selu, a to i to selo nema blage veze o ubistvu i nikakvo se ubistvo nije desilo, vec samo mediji zakuvavaju da dodje do sr*nja, tako i ovo ovaj lik nije ubio jer je islamske vjere vec jer je IDIOT mnogo takvih idiota koji dobiju otkaz najure na bivse kolege i sefove pa se ne pise da su krscani, i kad djete od 14 godina se sjuri s puskom u ruci u skolu i pobije 20-ero djece i 3 nastavnika i potom je bio krscanin onda se ne pise da je moguci razlog tog nedjela vjera(krscanska) vec se pise jer je mali bio kreten ili zlostavljan u skoli i pravi razlozi tog nedjela. A kad se desi ovo i neki lik vjernik islama ubije e onda je to zbog toga sto je vjernik islama. JA NISAM MUSLIMAN da odmah naglasim i ne branim ih ima nekih koji ubijau jer se protive sto ameri njih bombardiraju, a neki zbog svojih problema, mozda ovaj nije ubio zbog toga, njepo pise da je dobio otkaz,a koliko smo prica culi o ubijanju kad netko dobije otkaz. Po meni ovakve vjesti su samo ispiranje mozgova, da ljudi krscani zamrze islam, ja covjeka ne gledam po vjeri vec po dusi, a ovi ameri cim se desi neko ubojstvo i ako je ubojica musliman odma se zna, americki mediji sta da vam kazem, malo popratite novine,musliman ubio musliman ubio, a krscanin nikad nije ubio,svjet sve vise i vise mrzi muslimane a amerima to pase jer ce ih svjet podupirat u bombardiranju

Komentiraj...
Vidi sve komentare