To je to što me zanima!

Horor na Kosovu: Peteročlana obitelj se utopila u rijeci Ibar

Vozač je u zavoju na magistrali Kosovska Mitrovica - Leposavić, u mjestu Savina stena, izgubio kontrolu nad VW Polom. Automobil je sletio u rijeku i svi su poginuli
Vidi originalni članak

Gojko Vučinić (46), njegova supruga Dragica (40), šogorica Snežana (46), te dvoje maloljetne djece - kći Maja (13) i sin Andrija (6) poginuli su u petak oko 10 sati ujutro u teškoj prometnoj nesreći na sjeveru Kosova. 

Vozač je u zavoju na magistrali Kosovska Mitrovica - Leposavić, u mjestu Savina stena, izgubio kontrolu nad VW Polom. Automobil je sletio u rijeku Ibar i svi putnici su se utopili. Iako je Hitna pomoć brzo izašla na teren, obitelji nije bilo spasa. 

Kako piše Blic, obitelj  Vučinić je živjela u selu Vuča, u općini Leposavić. Navodno su vozili dijete kod liječnika. U obitelji je preživio samo 11-godišnji sin Marko koji je ostao kod kuće.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • user_46331 13.04.2014.

    E ovo je teška obiteljska tragedija. Počivali u miru, puno snage obitelji. Ovo nije za vjerovati, pa baš svi iz vozila. Majko Božja daj snage djetetu što je ostalo bez svoje obitelji.

  • edi 13.04.2014.

    101zenga reci ti nama odakle si? Ja iskreno optuzujem sve bolesne umove koji se vesele tudjem zlu. Ali iskreno mislim da ti sto pricas nije istina jer i da si pretrpijo takvo zlo nebi postao to sto jesi vec bi postao covijek i osudio sve sto je neljudsko. I meni su ubili rodbine pa sam covijek i kazem da parazita ima svagdje i nemam nista protiv Hrvata.

  • 12.04.2014.

    Nemam rijeci.....pocivali u miru..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare