To je to što me zanima!

Horor nesreća kod Hamburga: Srbin BMW-om 'zdrobio' Ford

Kako tvrdi njemačka policija, vozač BMW-a iz Srbije nije se prestrojio na vrijeme zbog radova na cesti. Punom brzinom udario je u Ford koji je od siline udarca 'odletio' 180 metara dalje, a vozač je poginuo
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Hamburgu smrtno je stradao vozač Forda, a njegov suputnik je teško ozlijeđen.

Njemačka policija odmah je uhitila državljana Srbije B.I. (29) koji se punom brzinom zabio u Ford svojim BMW-om. S njime je u autu također bio suputnik (32). Obojica su lakše ozlijeđena. 

Kako javlja Nord Buzz, vozač BMW-a se u zadnji tren prestrojio iz lijeve u srednju traku zbog radova na cesti. Sudar je navodno bio toliko silan da je Ford 'odletio' 180 metara dalje i prevrnuo se na krov. 

Vozaču iz Srbije izmjereno je 0.4 promila alkohola. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Prva Proleterska 04.05.2019.

    Auti su rađeni i kontrolirani na udarce u zid , a ne za udarce od pozadi . Zato je Fordov vozać i mrtav . Da je bio BMW udaren od pozadi, bila bi obojica mrtva , jer bi im udarac slomio sjedala i sa glavom napred bi sa jednih 100km/s unutar auta odletjeli prema zadnjem razbijenom djelu svoga auta ! Zato su bila mrtva iona dva Mađara u škodi u karambolu Čačića.

  • Prva Proleterska 04.05.2019.

    Zašto se kod svakih radova na AC već kod prvoga ogranićenja brzine , ne stavljaju mobilni radari !! To bi trebalo zakonski urediti ! Ja poštujem 1. smanjenje na 100 km a drugi me pretiću sa 140 i prave me ludim ! Pa i kod svih ogranićenja na jednom gradilištu 100, 80, 60, 40 postaviti radare , pa kasirajte kolko želite , nitko vam prigovoriti neće ni smije . A vi se uvatili grada pa jebete za 4km previše !

  • 03.05.2019.

    U Srbiji žive SrbijaNCI, kao SloveNCI, MakedoNCI U ostalim djelovima Balkana pravoslavce nazivaju Srbi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare