To je to što me zanima!

Horor u Nišu: U autu je ubio kćer i ženu pa presudio i sebi

Na stravičan prizor prvi je naišao muškarac koji je krenuo sjeći drva u blizini izletišta 'Dabilo' kod Niša u Srbiji. Odmah je nazvao policiju i obavijestio ih o zločinu
Vidi originalni članak

Mediji u Srbiji javljaju da je oko 15 sati pokraj Niša, u blizini izletišta, pronađen automobil s tri trupla – muškarac, žena i maloljetna ženska osoba. Beogradski Blic neslužbeno doznaje da je riječ o 44-godišnjem R. S., njegovoj bivšoj supruzi M. S. (33) i njihovoj 16-godišnjoj kćeri A. S.

Policija i pravosuđe još se nisu službeno oglasili povodom ovog zločina, ali zasad se pretpostavlja da je muškarac ubio suprugu i dijete pa sebe.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • c2petikat 17.08.2012.

    malo je maka...

  • Amsterdam_1 17.08.2012.

    Covjek ima slobodnu volju i tako da uz to ima i mogucnost da ubije! Zasto je on to uradio, ja mislim kao svaki u ovoj situaciji. Jeli je izgubio zenu zbog drugog covjek i to nemoze da primi. Sad dali je on tu bio normalan covjek tkoji radi dan i noc ili tukao zenu, razlog nitko nezna niti ce znati. To samo on zna i ponjeo je u grob s sobom kao i obitelj cjelu. Jeli nije mogao da primi taj gubitak sigurno. Ovde citam da je vrag na svijetu i da je totalno ludilo.. Ali ljudi dragi, pa ovaj svijet je u K*rcu od kako se mi kao setamo po njemu! A kao sto sam rekao vec prije jednom. WWW su ti brze novine, i zato mnogi misle da ce smak svijeta i da smo svi otisli kvragu ali to smo vec odavno kad smo dobili svoju slobodnu volju! kao ovaj sto je osudio svojim najtezu kaznu i to je smrt! R.I.P za zenu i malu djovicicu!

  • s1504975 17.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare