To je to što me zanima!

Horor u Rusiji: Silovao curicu pa je ubio i unakazio sjekirom

Šerbakov je prija bio u zatvoru. Odslužio je 15 godina jer je ubio ljubavnicu. Odsjekao joj je dojku i genitalije. Nakon što je izišao iz zatvora zaposlio se u manastiru, ali je dobio otkaz
Vidi originalni članak

Sergej Šerbakov (61) je šokirao javnost u Rusiji brutalnim ubojstvom tinejdžerice (14). Tinejdžericu su pronašli silovanu, unakaženog lica i razrezanih genitalija u štali na sjeveru Rusije.

Djevojčica je krenula biciklom obići lokalni manastir. Tamo ju je Šerbakov napao. Pronalazak unakaženog mrtvog tijela je šokirao policajce. 

- Scena je bila užasna, čak su se i policajci zgražali - rekao je svjedok.

Šerbakov je prije bio u zatvoru. Odslužio je 15 godina jer je ubio ljubavnicu. Odsjekao joj je dojku i genitalije. Nakon što je izišao iz zatvora zaposlio se u manastiru, ali je dobio otkaz jer je tamo dolazio u društvu pijanih žena.

Majka ubijene djevojčice kaže da se njezino dijete našlo na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Šerbakov je policiji priznao ubojstvo tinejdžerice čim su ga našli. 

- Bio sam jako pijan. Koristio sam sjekiru i nož prilikom ubojstva - izjavio je policajcima Šerbakov.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 14.03.2020.

    Nema tog suda i osude koja bi ga spasila od moju presude!!!

  • 24.08.2018.

    Životinjski nekontrolirani napad bezumlja. Patologija uma i neartikulirana drskost. Što znači ovo bio sam pijan??!!!! Da, svi znamo, može svašta dogoditi, kada si malo pomućen, tj cvrnut, ali i to da kako pijan radi, što trijezan misli.. Po meni se ionako generalno isuviše "otpisuje" na priču..bio sam pijan.Ma gle, stvarno si bio pijan?! A onda si je malo sjekiricom..itd.. Dakle doista strašno, izobličenost razuma..

  • 88-70 24.08.2018.

    tako šta treba makniti sa planete

Komentiraj...
Vidi sve komentare