To je to što me zanima!

Horvat: HDZ će svoje pogreške analizirati iza zatvorenih vrata

Ministar Horvat u Prelogu je komentirao izjave članova stranke nakon europskih izbora i rekao da "razgovarati na ovakav način preko medija nije politički mudro".
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Darko Horvat (HDZ) u subotu je u Prelogu komentirao stanje u Hrvatskoj demokratskoj zajednici (HDZ) snakon izbora za Europski parlament te rekao da će "HDZ analizirati pogreške iza zatvorenih vrata".

Ministar Horvat u Prelogu susreo se s građanima i gospodarstvenicima na skupu što ga organiziralo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a novinari su ga pitali  i za komentar situacije u stranci nakon izbora za Europski parlament te za izjave koje su pojedini članovi stranke dali medijima.

Horvat je rekao da "razgovarati na ovakav način preko medija nije politički mudro".

Ocijenio je kako je "kod političara koji na taj način provociraju i izazivaju reakcije, u ovom trenutku to više neiskustvo nego političko iskustvo“, te dodao da će HDZ napraviti analizu rezultata i potom raspravljati na stranačkim tijelima.

"Na sjednicama Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća vrlo skoro ćemo napraviti analizu i iza zatvorenih vrata reći jedni drugima što smo pogriješili i ako smo pogriješili“, najavio  je ministar Horvat i dodao da će nakon toga glasnogovornik stranke pred kamerom reći što se događalo na sjednicama.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ARMAGEDON 01.06.2019.

    SAVRŠEN naslov !

  • perobao 01.06.2019.

    Vase pogreske su veoma poznate a najvece su, ministrica Divjak, ministrica, Obuljen, ministrica Buric, i jos barem tri ministra a o kompet koaliranju da i ne govorim.

  • patagonija1 01.06.2019.

    Jos tamo od devesprve jedno govorite javnosti a drugo iza zatvorenih vrata. Da bi radili to što vam odgovara

Komentiraj...
Vidi sve komentare