To je to što me zanima!

Horvatinčić za Varšavsku napokon traži kompromis?

Tomo Horvatinčić sastao se s predsjednikom Gradske skupštine Borisom Špremom. Tražili su prikladno rješenje za projekt na Cvjetnom trgu
Vidi originalni članak

Tomo Horvatinčić sastao se u petak u 11 sati u Gradskoj skupštini s Borisom Špremom, predsjednikom skupštine. Pričali su o problemu s Varšavskom ulicom. Horvatinčić navodno lagano popušta i traži kompromisno rješenje cijelog slučaja, prenosi portal Zagrebancija.com . Na sastanku su bili i potpredsjednici Skupštine Josip Kregar i Morana Pavliković Gruden, te SDP-ova zastupnica Mirela Holy. Pošto mu nije uspjevalo smekšati suprotnu stranu, počeo je navodno prijetiti, te ih upitao što bi bilo kad bi prosvjede protiv blokade radova imala Hrvatska udruga poslodavaca. Priznao je da mu prijeti financijski kolaps, jer je u projekt na Cvjetnom uložio 19 milijuna eura svog novca, te digao kredit od 30 milijuna eura. Na skupštini nisu popuštali, te su mu poručili da vrijeme ne radi za njega. Priznao im je da u Varšavskoj misli izgraditi 300 parkirnih mjesta, te dodatnih 106 za stanare. Na to su mu rekli da na ovih 300 ne pristaju, te da razmisli o tome da umjesto rampe napravi lift koji bi spuštao aute u garažu, rekao je za Zagrebanciju jedan od sudionika sastanka. Horvatinčić im je rekao da se njegovi pregovori sa stanarom u Varšavskoj bliže kraju. U skupštini pak smatraju da će on na idućem sastanku dodatno popustiti, iako nisu mogli potvrditi da li će idućeg sastanka uopće biti. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • The Prophet 28.05.2010.

    A zašto ne digne još 30 mil. eura kredita i ne napravi garažu kao u filmu I,robot?

  • mali_plavi 28.05.2010.

    Mislim da bi članak trebao glasiti ovako : Horvatinčić nije ponudio dovoljno novaca članovima vjeća kao mito, oni mu poručuju: \"platit ćeš ti nama puno više da povučemo ove bukvare iz varšavske\".

  • olnada 28.05.2010.

    Drago mi je da su \"zeleni\" uspjeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare