To je to što me zanima!

Hrabra vlasnica kafića bocom otjerala pljačkaša

Almi Trohi (62), vlasnici kafića Toni u naselju Črnomerc u Zagrebu, lopov je zaprijetio nožem. Udarila ga je bocom. Pobjegao je bez plijena...
Vidi originalni članak

Sjeo je za šank. Naručio običnu kavu. Oči su mu bile nekako krvave, kao da je drogiran. Kad sam se okrenula da ju napravim, uzviknuo je: 'Daj pare!’ i izvadio nož, rekla je Alma Troha (62), vlasnica kafića Toni na zagrebačkom Črnomercu. Mladić, dvadesetogodišnjak, kako Alma pretpostavlja, u ponedjeljak oko podne pokušao je opljačkati kafić, no hrabra ga je vlasnica spriječila.
- 'Ma nemoj! Ne dam ja tebi ništa!’ uzviknula sam i uzela praznu bocu Amara ispod šanka te ga udarila njome po ruci. Nož mu je ispao i počeo je psovati. Prepao se. Kava iz automata je curila po podu - nastavlja Alma. Nakon toga u ruke je uzeo barski stolac, ali vlasnica mu je zaprijetila da ni ne pokušava pa je pobjegao.
Nekoliko minuta prije nego li je pljačkaš došao u kafić, Alma je ispratila posljednjega gosta. Inače boce sprema u kut i ova se, na sreću, slučajno našla ispod šanka. U blagajni je imala samo 400 kuna. Nije očekivala da će ju napasti jer su gosti najčešće susjedi. Policija još  ne zna tko je počinitelj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_2215 07.11.2007.

    to je žena!

  • Tyson 07.11.2007.

    Tako treba hrabra zena (samo treba imat na umu da nije svaki plackas opapak i da mozda ima oruzje a ako je usto i malo lud on ce pucat jer ga boli ku... ako i ubije nekog zbog novaca) Ali ipak svaka cast

  • moonsafari 06.11.2007.

    zena - zmaj! skidam kapu..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare