To je to što me zanima!

Hrabri Anto otjerao vučicu s mladima i spasio magarčicu

Vučica je došla s tri mlada kako bi ih naučila da kolju. Grizli su je za trbuh i između nogu. Kako ću je spasiti, pita se Anto Čustonjić iz Miljevačkih Bogatića kraj Drniša
Vidi originalni članak

Čuo sam komešanje, skočio do štale i imao što vidjeti, priča Anto Čustonjić iz Miljevačkih Bogatića u okolici Drniša.

- Vučica gleda, a tri vučića kolju moju najdražu Draganu. Skočio sam među njih pa su se razbježali - ispričao je. Anto ima 20 krava i osam magaraca.

Vučica je, kaže, došla učiti mladunčad kako se kolje, da bi preživjeli zimu kad odu od nje.

'Sve je teže preživjeti uz zaštićene vukove'

- Izdvojili su najslabiju i grizli je za trbuh i između nogu, gdje je najmekša. Što ću sada, kako ću je spasiti - pita Čustonjić i dodaje da je sve teže preživjeti uz zaštićene vukove.

Apelira na Vladu i Sabor da odluče tko im je važniji, ljudi ili zvijeri.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • unknown agent 17.12.2014.

    Hehe ja se sada nebi cudio da ovaj lik sad dobije novcanu kaznu za uznemiravanje vukova haha reci ce da je trebo ostaviti da pojedu magare ipak se ne smije uznemiravat zivotinje

  • ne blokiraj me 16.12.2014.

    jadna magarica, baš je slatka..

  • LIJEPA LI SI 16.12.2014.

    Ja bih tim sto su izglasali takav zakon pustio copor vukova u dvoriste pa da vidim da li bi i onda bili za to da ih se ne smije ubiti ???!!! Osobno sam protiv ubijanja u cjelini pa tako i bilo kojih zivotinja ali zivotinja koja je krvolocna i dodje ti u dvoriste medju domace zivotinje ili ne daj Boze,medju djecu treba biti ubijena . Drasticno kaznjavajte krivolovce i sve koji ubijaju iz hobija a ne ovakve ljude koji jednostavno brane goli zivot .

Komentiraj...
Vidi sve komentare