To je to što me zanima!

Hrabri dječaci spasili muškarca u Međimurju: 'Nije se micao, a oni su skočili u ledenu vodu'

Dječaci su oko 8 sati bili u ribolovu na šljunčari kod Domašinca. Uočili su muškarca koji nije pokazivao znakove života i hrabro su skočili u ledenu vodu kako bi ga izvukli. S oživljavanjem je pomogao i 28-godišnjak
Vidi originalni članak

Dvojica maloljetnika u nedjelju ujutro hrabrom reakcijom spasili su život čovjeku na šljunčari nedaleko Domašinca, izvijestila je međimurska policija. 

Dječaci su oko 8 sati bili u ribolovu i u vodi uočili muškarca koji se nije micao, odnosno nije pokazivao znakove života. 

Ni trenutka nisu dvojili te su odvažnom i hrabrom reakcijom izvukli muškarca iz hladne vode, a odmah potom mobitelom o događaju izvijestili hitnu pomoć i policiju.

Mladićima je u pomoć priskočio i 28-godišnjak koji je započeo s oživljavanjem unesrećenog.

Ubrzo nakon poziva stigao je tim Hitne pomoći te su preuzeli daljnju medicinsku skrb i unesrećenog prevezli u Županijsku bolnicu Čakovec.

Naknadno su utvrdili identitet starijeg muškarca, a liječničkim pregledom nisu utvrđene ozljede koje bi upućivale na nasilan događaj povezan s počinjenjem kaznenog djela, no zbog pothlađenosti i komatoznog stanja zadržali su ga na daljnjem liječenju.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti opisanog događaja kriminalističko istraživanje se nastavlja, navode iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 19Ante90 05.12.2023.

    Bravo dečki!! Nekad su i moje generacije bile hrabre 90" (godište) danas gledam sve kako se nemogu ni probuditi u normalno vrijeme, vojske nema sve više izgledamo kao cure.. momci od srca vam čestitam na hrabrom potezu ❤️❤️👍👍👍

  • 05.12.2023.

    Bravo dečki. Ne bi se mnogo ljudi odlučilo na potez koji ste izveli. Roditelji mogu biti ponosni

  • Aron333 05.12.2023.

    Bolja Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare