To je to što me zanima!

Hrabri poštar joj spasio život: Pala mu u ruke s drugog kata

Njemački poštar Luis Miguel Alves Costa (23) vidio je ženu kako visi s balkona. Pala je, no on ju je uspio uhvatiti golim rukama. Žena se oporavlja u bolnici
Vidi originalni članak

Stajao sam s druge strane ulice i razgovarao s prijateljem. Čuli smo vrisku, pogledali na zgradu i vidjeli ženu kako visi s balkona. Nisam razmišljao ni trenutka, otrčao sam do zgrade. Bila je izvan sebe, rekao je poštar Luis Miguel Costa iz grada Gelsenkirchena.

Reagirao sam instinktivno, kao što bi svatko od nas. Pružio sam ruke i uhvatio je. Hvala Bogu da je dobro, rekao je Luis

Dok je njegov prijatelj zvao Hitnu pomoć i vatrogasce, Luis je pokušao smiriti ženu. No u jednom trenutku samo mu je rekla da nema više snage. Pustila se i poletjela prema tlu.

- Reagirao sam instinktivno, kao što bi svatko od nas. Pružio sam ruke i uhvatio je. Hvala Bogu da je dobro - rekao je Luis, koji je najvjerojatnije 32-godišnjakinji spasio život.

Što je žena radila s druge strane balkona, još nije utvrđeno, no policija ne isključuje mogućnost da se htjela ubiti.

Hrabri Luis preko noći je postao pravi junak u gradiću zapadno od Kölna.

- Ljudi mi na ulici trube, zaustavljaju me, pružaju mi ruke. Malo mi je to sve čudno, pogotovo zato što inače nisam nešto hrabar - kroz smijeh je rekao nesebični poštar portugalskog podrijetla, kojemu je na licu mjesta odmah u zagrljaj dotrčala ponosna djevojka.

Žena ima lakše ozljede, a Luisu je u padu slomila nos

Žena, koja je prošla s lakšim ozljedama, oporavlja se u bolnici, a Luisu je slomila nos.

- Čuo sam se s njezinim suprugom, koji mi je zahvalio valjda tisuću puta. Nadam se da ću je uspjeti posjetiti u bolnici da vidim je li u redu - rekao je.

Lokalnog heroja nahvalila je i uprava pošte, koja je u središnjoj zgradi postavila i njegovu fotografiju s natpisom “Heroj”.

- Ponosni smo na njega. Nagradit ćemo ga - rekao je direktor.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • ćelavo 01.06.2013.

    kakve cure padaju s neba ;-) to ima samo u njemačkoj :-) ;-)

  • safo57 31.05.2013.

    Direktor će ga nagraditi,baš lijepo. Kod nas bi ti prijetio otkaz zašto nisi radio svoj posao...

  • _petra_ 31.05.2013.

    :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare