To je to što me zanima!

Hrabri vatrogasci s požarima se bore kao da su na bojištu

Profesionalni i dobrovoljni vatrogasci, sa sjevera i juga Hrvatske svaki dan izlažu svoje živote kako bi pobjedili šumske požare, neprijatelja koji ‘nema lice’...
Vidi originalni članak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Profesionalni i dobrovoljni vatrogasci, sa sjevera i juga Hrvatske, svaki dan izlažu svoje živote kako bi pobijedili šumske požare, neprijatelja koji ‘nema lice’. 

Onaj na planini Biokovo od prošlog utorka uništava šumu crnog bora. Izgorjelo je oko 20 hektara raslinja, a problem stvaraju i naslage iglica i lišća iz kojih se i dalje povremeno dimi. Iako su požar gasili kanaderi, vatru će tek pobijediti vatrogasci koji čitave dane provode na nepristupačnom terenu.

- Vatra na Biokovu gori i u dubokim rupama. Oko nas su visoke stijene i litice. Jedan krivi korak i možeš poginuti - rekli su nam vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • andrija17 28.08.2016.

    zalivaju rivu vodon a grad nabijo 40 kuna komunalija gradanima.na tornjevima imaju tel releje koji zracu. jedan pozar i hrabri a placeni i preplaceni.

  • talman 28.08.2016.

    Ti su mi najjači heroji i radnici, cijele godinu leže i kuhaju tripice a požarne puteve progutala šuma

  • man.united 28.08.2016.

    Samo pogledajte ko jedino moze taj posa dobiti i koliko se ljudi bori za njega,sto mislite da bi se ti debeli vlasi birili za njega da nije lagan?samo in je u glavi sto poiisti i popiti,pola godine nista ne rade samo spavaju a uz svoj posa imaju i drugi posa,a u stanicu dodju odmoriti malo!i oni se svega nagledaju ali virujte u ovoj drzavi je to jedan od najboljih poslova!radia san pa znan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare