To je to što me zanima!

Hrenić je zbog Čačića podnio ostavku i ispisao se iz HNS-a

Gradonačelnik Novog Marofa je obavijestio javnost da je dao ostavku na mjesto člana županijskog predsjedništva i predsjedništva Gradske organizacije HNS-a
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Novog Marofa Darko Hrenić pismeno je obavijestio javnost da je dao ostavku na mjesto člana županijskog predsjedništva i predsjedništva Gradske organizacije HNS-a te tako i ostavku na članstvo i dužnosti u stranci. 

- Ne mogu promijeniti svoj stav o događajima koji su se zaredali u posljednje vrijeme unutar stranke, i tu prvenstveno mislim na isključivanje g. Radimira Čačića. Budući da se ne slažem s takvim postupcima i kao takav ne mogu konstruktivno sudjelovati u daljnjem jačanju HNS-a, iz moralnih razloga odlučio sam istupiti – kaže Hrenić u svom pismu. 

Zahvalio je stranačkim kolegama i istaknuo da je tijekom njegova gradonačelnička mandata broj članova HNS-a na području Novog Marofa povećao s 200 na tisuću.  

U narednom vremenu dužnost gradonačelnika obavljat će kao nezavisni gradonačelnik. 

- Nadam da ću i dalje korektno surađivati sa svim političkim opcijama, pa tako i HNS-om, na obostrano zadovoljstvo i korist naših građana – zaključio je Hrenić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_105498 12.03.2014.

    Pa naravno da se povečeo broj članova,ako članstvo često bilo uvijet za dobivanje nekog posla.

  • mirooo2222 12.03.2014.

    a funkcije gradonačelnika se neće odreći???vlast je slast...

  • SAINT 12.03.2014.

    Čačić će napokon napravit dobro djelo, uništit će Hrvatsku nepotrebnu stranku ili HNS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare