To je to što me zanima!

Hrg: U kampanji nije bilo riječi o PDV-u i smanjivanju poticaja

Imati politiku koja se ne brine o prehrani svog naroda nije dobra poruka. Čovjek nije bio na prvom mjestu pri stvaranju proračuna, rekao je Branko Hrg, čelnik HSS-a
Vidi originalni članak

Politika HSS-a mora se mijenjati u odnosu na dosadašnju politiku. Konsolidiramo redove, moramo probuditi članstvo, okupiti nove, mlade ljude. Ne možemo si dozvoliti da HSS postane regionalna stranka i da bude marginalna stranka u Slavoniji, poručio je u ponedjeljak u Osijeku njezin predsjednik Branko Hrg.

Novi čelnik HSS-a u toj je ulozi prvi put obišao Slavoniju, nazočio konstituirajućoj sjednici regionalnog odbora pet slavonskih županija te najavio unutarstranačke izbore na županijskoj razini.

– Bit ćemo stranka koja će se brinuti o svakom čovjeku, koja se neće svrstati samo uz selo ili grad – naglasio je Hrg uputivši kritike državnoj vlasti koja se, smatra, nije dobro snašla.

– Osam su godina sjedili u Saboru, primali plaću, a nakon toga ne znaju koliko im ministarstava treba. Imati politiku koja se ne brine o prehrani svog naroda nije dobra poruka. Čovjek nije bio na prvom mjestu pri stvaranju proračuna. Nitko u kampanji nije govorio da će se smanjivati poticaji, podići PDV. Govori se o razvojnoj koncepciji zemlje, o gradnji stanova, a tko će ih kupovati? Prosvjetari koji si ih neće moći s takvom plaćom priuštiti, seljaci koji neće preživjeti? – zaključio je Hrg.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ivo2 14.02.2012.

    Točno je to da sa friškim nije bilo sve u redu,ali pustimo sadašnje vodstvo da se dokaže ili suprotno,a kaj se tiće tog podravca jerkokc on je obični mršićev G.U.Z.O.L.I.Z. Branko pometi ove po županijskim organizacijama koji su već 20god i ne rade ništa i daj prostora mladim ljudima

  • ujo66 14.02.2012.

    lagali su Hrvatski narod kojemu je mozda i trebalo ovo da napokon shvati da je ova garnitura na vlasti definitivno nesposobna i da je slagala ovaj ionako ispaceni narod vjerujuci da je narod glup i da ce ih trpiti cetiri godine ali kako je pocelo nismo daleko od grckog scenarija

  • kamik 14.02.2012.

    U vašoj kampanji bilo je previše riječi a vrlo malo dijela,...politika i programi se mijenjaju kako okolnosti nalažu (ako ne bankrot ili izgubiš izbore). Sad su barem realni i trude se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare