To je to što me zanima!

HRT: Mobitelom je snimio NLO iznad Metkovića

Iliji Jurkoviću, iz Gabele u BiH, prijatelji mu prvo nisu vjerovali, ali su se složili da je nebom letio neobičan objekt. No riječ je o lošim senzorima
Vidi originalni članak

Ilija Jurković iz Gabele u BiH roštiljao je s prijateljima u Metkoviću i mobitelom snimio NLO, objavio je Dnevnik HTV-a.
- Snimao sam zalazak sunca, a odjednom sam u odsjaju sunca ugledao neki neobičan predmet na nebu - rekao je Ilija Jurković. Nije mogao vjerovati pa je snimio dva kratka filma. Prijatelji mu prvo nisu vjerovali, ali su se složili da je nebom letio neobičan objekt. Senzori koji se ugrađuju u mobitele loše su kvalitete i ne mogu podnijeti veliku svjetlost koja nastaje snimanjem u sunce. Zbog toga se često događa “greška” na snimci koja izgleda kao NLO.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Hacker-ri 19.01.2008.

    jos nesto. U IZVANZEMALJCE ne vjerujtete jer ih nikad niste vidjeli, culi nit pricali s njima, a u BOGA vjerujete??? jebe lud zbunjenog?!

  • Hacker-ri 19.01.2008.

    MOBITELI I KAMERE I FOTOAPARATI--- u ovom slucaju se tocno vidi kako je sunce toliko jako da senzor za svjetlost nemoze smanjit njegov odsjaj, tako da stvara \"ogledalo\" i zato se u desnom gornjem kutu vidi sunce ljubicaste boje i \"NLO\" ljubicaste boje, jer je mobitel napravio \"mirror efect\". Da ne bude zabune, vjerujem u velike zelene!

  • gardy 19.01.2008.

    manje piva i vina pa ti se neće priviđati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare