To je to što me zanima!

HRT: "Ubij, Srbina!" više nećemo dozvoliti u eteru

HRT-ove ekipe, koje rade prijenose sportskih utakmica, morat će se pobrinuti da se isključe "neprimjereni tonovi i da se ne snimaju izgrednici"
Vidi originalni članak

Ravnateljstvo HRT-a u srijedu je između ostalog raspravljalo i o vrijeđanju igrača mlade nogometne reprezentacije Srbije u Varaždinu. Pozvali su i organizatore sportskih događanja i nadležne institucije da kazne one koji se ponašaju neprimjereno na sportskim terenima. Komentator HRT-a ogradio se od izgreda u Varaždinu. Ravnateljstvo smatra da je trebalo reagirati ranije i upozorili su urednike i novinare sportskih i drugih programa da reagiraju na vrijeme.
U priopćenju HRT-a stoji kako će se sve ekipe koje realiziraju prijenose sportskih događanja morati pobrinuti da se isključe "neprimjereni tonovi i da se izgrednici ne pojavljuju na ekranu". Poručuju da neće dopustiti da se zbog izgrednika zakinu ljubitelji sporta. Od ispada se u srijedu ogradio i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok. Izrazio je žaljenje što su navijačke skupine 'iskoristile domaćinstvo grada za divljačke, rasističke i krajnje uvredljive poruke.'

Idi na 24sata

Komentari 38

  • VoyagerOne 15.10.2009.

    A do sada je to bilo prihvatljivo?!? Tarika se kažnjava za ČINJENICE oko malverzacija lovom. Zašto se onda ne kažnjavaju sportski urednici kad tako nešto dođe u eter?!?

  • thug lady 15.10.2009.

    za ove bjesne huligane (ne kazem za normalne navijače) nego takozvane HULIGANE...pol njih su klinci od 12-13 godina, zatucani, koji ni knjigu neznaju držat...dok žive pod takvim utjecajem, jednog dana će i u našim novinama bit \"UBIO NAVIJAČA\". A za ove druge...Goli otok treba otvorit pa prenosi tone kamenja s jedne stane na drugu kad nemaš pametnijeg posla...njihovo navijanje je liječenje frustracija na priglup način!!! Da o tebi pričam!

  • šetač 15.10.2009.

    nisu ovi političari dobro čuli navijače. Oni su vikali \"ljubi srbina \" a ne \"ubi srbina\". nije to bio govor mržnje nego izražavanje ljubavi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare