To je to što me zanima!

Hrvat je poginuo u Münchenu: Izdahnuo je prije dolaska Hitne

Vozačica Citroena mu je oduzela prednost i Ante C. (30) se, vozeći motocikl, zabio u auto. Letio je dvadesetak metara kroz zrak i udario u drvo kraj ceste. Iza sebe je ostavio trudnu djevojku...
Vidi originalni članak

U Münchenu je u prošle srijede u večernjim satima u prometnoj nesreći poginuo tridesetogodišnji Ante C. iz Hrvatske.  Vozio je motocikl ulicom Lerchenauer, te je prekasno vidio Citroen koji se ubacio ispred njega. Vozačica (39) mu je oduzela prednost i Ante se zabio u suvozačko mjesto.

Kako piše portal Croexpress, nije bilo tragova kočenja, a Ante je nakon udarca, navodno letio dvadesetak metara kroz zrak i udario u drvo kraj ceste. Prolaznici su mu odmah pokušali pomoći, ali Ante je izdahnuo prije nego je došla Hitna pomoć. 

Ante C. je iza sebe ostavio tugujuću rodbinu i prijatelje i trudnu djevojku. 

Dan nakon prometne nesreće mladog Hrvata, uz ulicu gdje je poginuo,  prijatelji su položili cvijeće, svijeće i njegove fotografije.

Mladić je u Njemačku došao iz Hrvatske, zaposlivši se u tvornici BMW. Obožavao je automobile i motocikle i tako je kupio crveni BMW S1000RR na kojem je tragično poginuo.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • tutek 03.10.2017.

    Kako se citroen mogao ubaciti na dvosmjernoj cesti sa jednom trakom za svaki smjer ispred motocikla??? Ako je vozač citroena došao sa strane, pa se ubacio na glavnu cestu, takvih situacija se nagledam svakodnevno. I takve situacije završe sa kočenjem, trubom, i spominjanjem familije... naravno, ako se vozi brzinama koje su u skladu sa prometom i prometnim pravilima. Ako se vozi daleko iznad toga, e onda se završi poput opisanog u ovom članku.

  • toby 03.10.2017.

    Čekaj !!! Stvarno je letio zrakom il se zezate ???

  • najirаm 10_913 02.10.2017.

    Divljao i nastradao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare