To je to što me zanima!

Hrvat je u Austriji ubio ženu: 'Ujutro smo čuli zapomaganje'

Kada su policajci došli, vrata im je otvorio osumnjičeni suprug. Na ženinom tijelu vidjeli su više uboda. Suprug se nije opirao prilikom uhićenja. No uhićenje se otegnulo zbog toga što on loše govori njemački
Vidi originalni članak

Hrvat Dragan K. (44) je uhićen pod sumnjom da je u ponedjeljak ujutro ubio ženu Sarajku K. (46), također iz Hrvatske, u Bad Schallerbachu u Austriji. Žena je izbodena i ubijena kuhinjskim nožem. Žena je od prošlog prosinca prošle godine živjela sama u stanu u kući u spomenutom mjestu.

Suprug je inače živio u Hrvatskoj. Susjedi su oko  6 sati čuli krikove i posumnjali su na svađu. Nakon toga su čuli i da žena zove upomoć. Pozvali su policiju.

Kada su policajci došli, vrata im je otvorio osumnjičeni suprug. Na ženinom tijelu vidjeli su više uboda. Suprug se nije opirao prilikom uhićenja. No uhićenje se otegnulo zbog toga što on loše govori njemački. Čekalo se naime da dođe prevoditelj, piše OE24. 

Heute.at piše da se žena u Austriju preselila prije godinu dana, a da je suprug živio u Hrvatskoj s kćeri i sinom koji su stari 18 i 13 godina. Ženi je došao u posjet tijekom vikenda. Navodno je motiv ubojstva razvod do kojeg je uskoro trebalo doći. 

- Žena je bila jako simpatična i doselila se prošle godine. Čula sam na radiju da je izbodena. Vidjela sam i policiju. Strašno je i neshvatljivo da se takve stvari događaju - rekla je susjeda Riki Oberpeilsteiner. 

 

Idi na 24sata

Komentari 285

  • 07.03.2018.

    Zagorci se narokali kiselog vina pa se malo pobockali

  • totalnokontra 07.03.2018.

    Ne znam o cemu se radilo ali mislim si uvijek da dodje do neceg i u pitanju moje dijete ma nema te babetine ni sile ni udruga i kaj ti ja znam da me zaustavi, otkinem joj glavu njoj i cijelom selu. Bolje da je ovako kako je trenutno, svi sretni i zadovoljni :P

  • totalnokontra 07.03.2018.

    Dragan, prava hrvatina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare