To je to što me zanima!

Hrvati kreću na skijanje: Velike gužve na graničnim prijelazima

Pojačan je promet na autocestama A3 Bregana-Lipovac i A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije. Gust je promet i gužve su na pojedinim graničnim prijelazima s BiH i Srbijom
Vidi originalni članak

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. U Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj mjestimice pada slab snijeg. Zbog niskih temperatura moguća je poledica. HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je vikend nakon Nove godine tradicionalno vrijeme za odlazak Hrvata na skijanje pojačan je promet na autocestama A3 Bregana-Lipovac i A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije. Gust je promet i gužve su na pojedinim graničnim prijelazima s BiH i Srbijom na ulazu u Hrvatsku te sa Slovenijom na izlazu. Zbog pojačanog priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima vrijeme potrebno za prelazak granice se često mijenja, a zabilježena čekanja mogu biti i duža.

 

Prema informacijama HAK-a kolona vozila na NP Bregana u smjeru Slovenije je oko 2 km, a kolona iste dužine je i na NP Zagreb istok u smjeru Bregane. 

Po informacijama MUP-a, na Bregani se čeka oko sat i pol, a na Macelju dvadesetak minuta. Sat vremena čeka se i na Pasjaku, a pola sata u Jurovskom Brodu i oko 10 minuta na Harmici.

POGLEDAJTE VIDEO: Prisjetite se urnebesne škole skijanja u BiH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 330

  • viklersky 06.01.2019.

    Gasterbajteri se vracaju, svake godine ista glupost napisana, skijasi kako vi prezentirate,sprdacina

  • Cipelcug 05.01.2019.

    Kod nas opet frka zbog previše automobila na cestama. Neki su mogli krenuti u petak.

  • 05.01.2019.

    nasanjkala ih drzava pa idu dalje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare