To je to što me zanima!

Hrvati najviše uzimaju kanabis, drugo mjesto je zauzeo kokain

Prema posljednjem izvješću agencije EU, češće konzumiranje droga zabilježeno je u većim gradovima, a bez obzira na starost, muškarci ih konzumiraju više od žena
Vidi originalni članak

Izvješće agencije EU za borbu protiv droga pokazalo je kako je ukupno 16 posto ispitanih u Hrvatskoj bar jednom probalo neku vrstu droge. Češće konzumiranje droge zabilježeno je u većim gradovima i kod mlađe populacije. Bez obzira na godine, muškarci drogu uzimaju češće od žena, a one prednjače u uzimanju lijekova za smirenje bez recepta i sedativa. 

U Zagrebu je najrašireniji kanabis, a kokain je na drugom mjestu. Prije četiri godine na drugom mjestu po konzumaciji bio je heroin, koji je sada pao na četvrto mjesto. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Doroteja2 18.11.2014.

    komentirajuci da ce Hrvatska dozvoliti uzgoj kanabisa za medicinske svrhe dobila sam puno odgovora. Medutim nazalost svi ti "pacijenti" su vec postali ovisnici jer vjeruju da im to pomaze. Neka dobro procitaju koje sve nuspojave izaziva kanabis. Trebalo bi svima biti jasno da je to droga i da je samo razlika u jacini od ostalih droga. Neka pogledaju fotke od uzivaoca kanabisa. A to sto se svi nadaju da ce samo lakse doci do droge ako se legarizila sadnja nek zaborave. Svatko tko je i malo razborit zna da ovisnicima nije vazno hoce li pusiti, spricati ili uzimati tablete vazno je da im "pomaze".Danas i u Europi su otvorili oci i vidjeli da je to utopija jer uzimanje droge na bilo koji nacin samo stvara veci broj ovisnika , sve veci su troskovi ljecenja a mislim da bi trebali znati svi koji koriste kanibis da ostavlja posljedice za citav zivot.

  • teic_7 29.05.2013.

    Evo istina o travi, kome se da neka pogleda... http://dokumentarnifilmovi.net/extra/the-union-the-business-behind-getting-high-2007/ Živjela TRAVA ! ! ! :D

  • rori 29.05.2013.

    Ulje konoplje je u slobodnoj prodaji, nije jako, a ima vitamina koji pozitivno utiču na rad mozga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare