To je to što me zanima!

Hrvatica (22) poginula u sudaru nakon što se udala

Austrija: Martinu (22) svekar je nakon vjenčanja vozio u autu kojim se zabio u kombi. Vjerojatno je zaspao. Nije bio pijan. U autu je bio i mladoženja
Vidi originalni članak

Martina (22) i Filip (25) Jerković u subotu su se vjenčali pred mnogobrojnom rodbinom i prijateljima u hotelu kraj austrijskog Neukirchena. Mladi bračni par, čije obitelji godinama žive u Austriji, a podrijetlom su iz Vinkovaca i Bjelovara, nakon slavlja je, oko 5.30 sati odlučio krenuti kući u Saalbach. Mladoženjin otac Branko (54), koji je u automobilu vozio suprugu i mladence, kako sumnja policija, zaspao je za upravljačem. Prešao je u suprotni trak na cesti u blizini Viehhofena i zabio se u Volkswagenov kombi. Stražnje sjedalo, na kojem je sjedio mladi par, izletjelo je iz automobila, a Martina se teško ozlijedila. Iako je do dolaska hitne pomoći još bila pri svijesti, sat poslije preminula je u obližnjoj bolnici. Policija je utvrdila kako ni Branko ni vozač kombija (58) nisu bili pod utjecajem alkohola, a još utvrđuje što je uzrokovalo nesreću.
- To je nevjerojatno. Ovakve se tragedije događaju svakih sto godina. U bolnici su nas pustili da se oprostimo s Martinom. Izgledala je kao da spava, kao anđeo - rekao je Mato Veselčić, Brankov šogor. Dodaje da su Martina i Filip zajedno živjeli dvije godine u kući njegovih roditelja u Saalbachu. Ona je radila kao trgovkinja, a Filip kao automehaničar. Martinu hvali cijela obitelj te je opisuje kao iznimno vrijednu i požrtvovnu.
Martinin svekar i suprug u sudaru nisu ozbiljnije ozlijeđeni, a njezinoj je svekrvi slomljeno nekoliko rebara. Na svadbu mladom paru stigla je rodbina iz Hrvatske, koja je u šoku nakon tragične nesreće. Martinina majka i rodbina, koji su prenoćili u hotelu, za tragediju su saznali tek u nedjelju ujutro. Policija je u njihov hotel poslala tim psihologa i liječnika kako bi pomogli ožalošćenim i šokiranim članovima obitelji.



ZAJEDNO ŽIVJELI DVIJE GODINE
Martina i Filip poznavali su se pet godina. Vjenčanjem su okrunili dvije godine zajedničkog života u austrijskom Saalbachu. Vjerovali su da je pred njima sretna budućnost. Martina je radila u trgovini i s majkom se brinula za braću, a Filip je radio kao automehaničar.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • HUMI 10.05.2010.

    Brate mili koji baksuzi..... pokoj vječni daruj joj gospodine..

  • dvlase 10.05.2010.

    Iskrena sućut rodbini-počivala u miru!

  • makilinz 10.05.2010.

    moja citava familija je bila jako pogodjena kad je procitala u novinama. KOJA ZALOST I TRAGEDIJA ZA CITAVU OBITELJ R.I.P

Komentiraj...
Vidi sve komentare