To je to što me zanima!

Hrvatica posvojila dijete iz DR Konga i bez komplikacija ga dovela dok se sudi Hrvatima

Žena je posvojila dijete iz istog sirotišta u DR Kongu kao i uhićeni Hrvati. Djevojčica koju je posvojila dobila je sve hrvatske dokumente. Po dijete je došla direktno u Kongo i odvela ga bez problema u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Dok je osmero hrvatskih državljana boravilo u zambijskom zatvoru zbog sumnje u navodnu trgovinu djecom iz DR Konga, jedna žena iz središnje Hrvatske posvojila je dijete iz te zemlje i dovela ga u Hrvatsku, ekskluzivno otkrivaju 24sata.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miovil 28.04.2023.

    Danas ljudi masovno posvajaju djecu.Iako imaju vlastitu svoju biološku djecu mnogi posežu za posvajanjem napuštene djece.I nitko nije imao problem.Međutim kod nas imate parova da ispočetka ne mogu imati dijete .Onda se požure usvoje i desi im se da dobiju biološko dijeta.I onda oni posvojeno dijete vraćaju u dom.Tko im to dozvoljava i po kojim je to moralnim i društvenim zakonima.Najtragičnije je to da rade neki nazovimo veliki vjernici U svijetu su naročito poznati glumci koji imaju i biološku i zakonsku djecu.I sve te obitelji odlično funkcooniraju.Javnost se mora uppznati sa istinom jedno je TRGOVINA djecom a drugo je usvajanje.Trgovanje je krivično djelo a usvajanje je humano i plemenito djelo.Zato se svakoj trudnici treba veseliti i voditi brigu o njenom zdravlju.Radovati se rodjenju i objavljivati rodjenje svakog djeteta a ne puniti novine Osmrtnicama.

  • JonSnow99 26.04.2023.

    izmišljotina

  • anaivah 26.04.2023.

    Očuh jedne od uhićenih osoba jest pok. sudac Smiljko Sokol. Jasno je ko dan da su išli tamo kupit si dijete. Nije nam jasno samo zašti nas i dalje terorizirate s tim člancima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare