To je to što me zanima!

Hrvatica u Novom Sadu zavela mladića, on njoj 'zdrpio' auto

Mlada Hrvatica koja je za vikend otputovala u Novi Sad kako bi se provela, kući će se vratiti bez svojeg automobila. Ukrao joj ga je mladić s kojim je provela noć...
Vidi originalni članak

Hrvatica je krađu skupocjenog Mercedesa odmah prijavila policiji. Objasnila im je kako joj je auto ukrao nepoznati mladić s kojim je provela noć i kojeg je upoznala tek večer ranije, piše Kurir

Djevojka je u Novi Sad doputovala s prijateljicom zbog provoda. Nakon što su stigle i spremile su, krenule su u obilazak barova, a u jednom od njih upoznale su mladića koji je na poziv jedne od njih završio u njihovoj hotelskoj sobi. 

Kada su se ujutro probudile, shvatile su da mladića nema, no ništa nisu posumnjale. Da im je upravo on ukrao automobil shvatile su tek kada su trebale krenuti kući. Prvo nisu mogle pronaći ključeve, a onda su vidjele da na parkiralištu ispred hotela nema automobila. 

S obzirom da o lopovu nisu znale doslovno ništa, policiji nisu bile od prevelike koristi. Zbog toga će inspektori što više detalja pokušati 'pokupiti' s nadzornih kamera. 

Idi na 24sata

Komentari 246

  • tandrkalo 26.12.2015.

    a fufice ko zna jadni ljudi dali su i djeca njihova doma kad tako se provode naicno

  • 10.12.2015.

    rješenje vrlo jednostavno: ne čitaj moje komentare

  • cjftic 09.12.2015.

    svaka ćast frajeru jer za nju nema dobrog k....a u hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare