To je to što me zanima!

Hrvatima u New Yorku će govoriti o stanju u zemlji

U utorak će Vijećem sigurnosti UN-a predsjedati hrvatski premijer, koji je već u New Yorku. U nedjelju će biti na misi na Manhattanu s Hrvatima
Vidi originalni članak

Vijećem sigurnosti Ujedinjenih naroda ovoga mjeseca predsjeda Hrvatska, te je sjednicu početkom tjedna otvorio predsjednik Stjepan Mesić, a u utorak će Vijećem predsjedati hrvatski premijer, koji je već u New Yorku. Ivo Sanader razgovarat će s britanskim ministrom vanjskih poslova Davidom Milibandom, s američkom državnom tajnicom Condoleezzom Rice, a primit će ga i glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon, prenosi HTV. U nedjelju će se premijer sastati s Hrvatima koji žive u New Yorku te će s njima biti i na nedjeljnoj misi u Hrvatskoj katoličkoj župi, u crkvi svetih Ćirila i Metoda na Manhattanu. Nakon mise Sanader će predstavnicima iseljeništva govoriti o stanju u Hrvatskoj, o pregovorima s Europskom unijom i mogućnostima ulaganja u gospodarstvo, posebno turizam.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ragusea 14.12.2008.

    al ce se naslusati lazi...

  • zgbxl 14.12.2008.

    Je pa da, svi oni glasaju za njeiga i HDZ pa im moze pricati bajke koje im vjeruju jer ionako ne zive u tojj drzavi -\"blagosranja\"!

  • mika_h 14.12.2008.

    Miliband, Rice, Mun. Poslije tih sastanaka nece biti dvojbe sto ce Hrvatska raditi za taj mjesec dana predsjedavanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare