To je to što me zanima!

Hrvatska se filmićem zahvalila Poljskoj na videu dobrodošlice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Video, koji su snimili studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti, objavljen je i na stranici poljskog predsjedništva. Poljaci su poručili da bolji dar nisu dobili
Vidi originalni članak

Hrvatska je kratkim filmićem zahvalila Poljskoj na njihovoj video čestitci i porukama dobrodošlice u EU. 

Poljska je na dan potpisivanja Pristupnog sporazuma, 9. prosinca, počela s prikazivanjem dvominutne multimedijske čestitke pod nazivom Dobrodošla, Hrvatska, s najljepšim željama i porukama hrvatskim građanima.

Hrvatski video odgovor, uz čestitke za Božić i Novu godinu, i zahvale studenata, građana, profesora i politologa Damira Grubiše, prenosi i riječi ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, da je dan potpisivanja ugovora bio važan za Hrvatsku, ali "ono što ga je učinilo veselim i optimističnim bila je čestitka dragih prijatelja iz Poljske".

Video, koji su snimili studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti, objavljen je i na stranici poljskog predsjedništva, otkuda su odgovorili: "Hvala vam, Hrvatska. Ovo je najbolji božićni dar koji smo mogli dobiti. Sretan vam Božić".

Idi na 24sata

Komentari 27

  • miladraga 26.12.2011.

    Nisam za EU, ali poljska gesta je bila zbilja lijepa, i sviđa mi se što smo na isti način uzvratili!

  • istina1 26.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Car Mrgud 26.12.2011.

    Koja bljuvotina...!!! Strahota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare