To je to što me zanima!

Hrvatska je izručila BiH bivšu Miss BiH i Playboyjevu zečicu

Slobodanka Tošić (29) je jedna od optuženih u operaciji kodnog imena "Lutka" u kojoj se većem broju optuženih sudi za kaznena djela organiziranog kriminala
Vidi originalni članak

Hrvatska je u srijedu izručila Slobodanku Tošić (29) pravosuđu Bosne i Hercegovine na temelju tjeralice raspisane na zahtjev tužitelja Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH.

Tošić je jedna od optuženih u akciji "Lutka" u kojoj se većem broju optuženih sudi za kaznena djela organiziranog kriminala, a nakon njenog bijega iz BiH i nepojavljivanja na ročištima u predmetu, Tužiteljstvo BiH zatražilo je raspisivanje međunarodne tjeralice, nakon čega je Sud BiH to i učinio.

Optužena je uhićena na području Republike Hrvatske, nakon čega je izručena Bosni i Hercegovini.

Optužnica se odnosi na pet ubojstava i nekoliko pljački u kojima je ukradeno više od devet milijuna konvertibilnih maraka (oko 4,5 milijuna eura).

Inače, Slobodanka Tošić je bivša miss BiH i Playboyjeva zečica te nekadašnja djevojka Darka Eleza koji je i u BiH i Srbiji optuživan i osuđen zbog različitih kaznenih djela, uključujući ubojstva i pljačke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kung fu panda 02.07.2015.

    pa kud s trona u kriminal lutko ???

  • Krešo_1_1 02.07.2015.

    Kad naprave sranje ubosni eto ih u rvackoj

  • uvijek kontra 01.07.2015.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare