To je to što me zanima!

'Hrvatska je osramoćena! Svim građanima nanesena je šteta'

Predsjednik HDZ-a nezadovoljan je što je Sabor izglasao 'Perkovićev zakon': 'Vladajući se boje odlaska Perkovića u Njemačku jer bi tamo mogao progovoriti'
Vidi originalni članak

Nakon što je izglasan "Perkovićev zakon", šef HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je da je ovim Hrvatska osramoćena te da je svim građanima učinjena šteta.

- Ovo će jako odjeknuti kod naših prijatelja i saveznika, postavlja se i pitanje gospodarskog efekta i hoće li nas sada u EU gledati sa skepsom - rekao je Karamarko i dodao da nije htio odgovarati na prozivanja premijera Milanovića jer "on i tako svaki dan mijenja mišljenje pa ne želim s njim ulaziti u rasprave". 

'King Kong postoji. Doći ćemo do njega'

Karamarko kaže kako "King Kong postoji i doći ćemo do njega".

- Vladajući se boje odlaska Perkovića u Njemačku jer bi on mogao progovoriti o svojim nalogodavcima, a oni su bili u Centralnom komitetu Hrvatske ili u Savezu komunista Jugoslavije. To je King Kong, i vidjet ćemo postoje li elementi zločinačkog djelovanja u stranci nasljednici tih organizacija - zaključio je Karamarko. Kaže i kako je vrijeme da se "zaštiti autentični antifašizam od onih koji se u njega kunu, a zapravo su boljševici".

- POA i SOA su napravile sve što su mogle i to mogu potvrditi. Sva dokumentacija je dostupna u Državnom arhivu - odgovorio je Karamarko na pitanje o svojoj odgovornosti kada je bio šef POA-e.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • LudiSvijet2013 02.07.2013.

    kako smo mi jadan narod....kad je HDZ bio na vlasti a SDP pljuvo po njima...pljuvo je narod SDP...kad je SDP na vlasti,a HDZ pljuje po njim pljuje i narod HDZ... HDZ - ne valje...SDP ne valja... samo za info - izmjenjivali su se i HDZ i SDP na vlasti...za trenutno situaciju,nisu oni krivi,nego mi sami...jer smo ko stare bespomocne babe....sam znamo prigovarat i pljuvat a kad treba nes poduzet sakrijemo se u misju rupu... krao je i sdp i hdz...a hss i hns - nema stranke koja nes nije uzela...al CINJENICA JE - SAMI SMO SI KRIVI - ne karamarko,ni racan,ni sanader,ni kosorica i milanovic - MI,SAMI!!!

  • ludzbunjen 29.06.2013.

    hrvatska je osrmoćena politikom HDZ- a, a ti "gospodine", sramotiš je i dalje.

  • boki 87 29.06.2013.

    ??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare