To je to što me zanima!

'Hrvatska nije slučajna država, Milanović je slučajni premijer'

Šef HDZ-a osvrnuo se na izjavu premijera Zorana Milanovića kako je država prepuštena slučaju slučajna država. Smatra da nema pravo tako nešto izgovarati
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na konferenciji u Dubrovniku osvrnuo se na izjavu premijera Zorana Milanovića kako je država prepuštena slučaju slučajna država.

- Slučajni premijer jedne slučajne Vlade u ovoj državi, i ako je to tako, nema pravo tako nešto izgovarati. Hrvatska nije slučajna država, hrvatski narod stoljećima priželjkuje svoju državu i za tu državu je palo puno života, rekao je Karamarko, a prenosi dnevnik.hr, i proučio premijeru da pogleda u oči obiteljima svih koji su poginuli za Hrvatsku i neka još jednom ponovi tu rečenicu.

Idi na 24sata

Komentari 263

  • EFREAK 27.08.2012.

    Čovjek se bavi ulaganjima, dionicama itd. Grmi tko ti je kriv što se i ti ne baviš time... Ja osobno sam razjebem veći dio svoje plaće i za to nikoga ne krivim, da hoću mirnije živjet, štedit i ulagat u njegovim godinama dalo bi se stići 30 000 000, ali uz pametna ulaganja naravno.

  • moonshajn 24.08.2012.

    Od kad je postao premijer nije ni jednu pametnu izgovorio.Glasao sam za kukuriku da se riješimo lopovluka u hdzu,sad se sam sebe stidim sto sam napravio.tu se nazna ko je luđi od koga Hdz-e ili kukuriku kud god okreneš nema nam spasa!!

  • ludzbunjen 24.08.2012.

    karamarko, ti si slučajna greška prirodnog odabira. ja poručujem tebi da pogledaš u oči svima koji su ostali bez egzistencije u vrijeme vladavine tvoje partije, da pogledaš u oči njihovoj djeci koja će, za koji dan, sa starim torbama i starim knjigama, u starim tenisicama poći u školu. zadnja si spodoba koja ima pravo predbacivati novoj vladi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare