To je to što me zanima!

'Hrvatska se ponaša kao regionalna sila, nezrela je'

Slovenski europarlamentarac Jelko Kacin kaže da su hrvatski političari glavni krivci što će Island prije Hrvatske postati član Europske unije
Vidi originalni članak

Slovenski europarlamentarac Jelko Kacin u izjavi za jedan sarajevski tjednik rekao je da su hrvatski političari glavni krivci što će Island prije Hrvatske u EU. Kazao je kako rješenje spora između Slovenije i Hrvatske vidi isključivo u dogovoru za kojeg su potrebne političke promjene i politička zrelost.
- Kadrovske promjene već dolaze, na zrelost još čekamo, mudrosti se nadamo. Iako je Hrvatska zemlja kandidat, ne može se ponašati kao regionalna sila, ne prema nama, ne prema BiH i ne prema bilo kojoj državi u regiji. Sila silu rodi, a EU počiva na sporazumu, dogovoru, poštovanju, uvažavanju. Alternativa su sukobi i ratovi, a to u EU ne prolazi. Nikako! To treba shvatiti, razumjeti i uporno implementirati - kazao je Kacin. Govoreći o ponašanju premijera RS Milorada Dodika koji u BiH prkosi međunarodnoj zajednici i mogućnosti da on napusti političku scenu, kazao je:
- Tko bi jučer pomislio, da Sanadera od danas nema više u politici?

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tommot 13.07.2009.

    crodikler, ne kvasi ameriških neumnosti. Prihajam iz dopusta iz jadrana in mi ne govori o ameriki!!! Med nami in vami je 20 let razlike, pa še to super sem se imel, pozdrav vsem Pašmancem svaka čast

  • Alexandar_31300 10.07.2009.

    Znaci prevedeno je rekao \" Ako Hrvatska popusti i da nam more i ucini jos koji ustupak nije nikakav problem da vas pustimo u EU \" . >Ovako mlad sam ALI ne bi im popustio ucjenama da do moje smrti ne udemo u EU ... Prava slika EU nam se prikazala iz prve ruke .. .Hrpa olosa i smeca koji vode prljave igrice !!! Zar stvarno mislite da jedna Njemacka ili Engleska ima u cilju da Hrvatska ude u EU ?! Da je to tako davno bi mi bili u EU , dovoljno je da dignu glas na ovu \"Drzavu\" Sloveniju ... Naljbojli primjer su vinjete cuvene gdje su opet ovi Slovenci nenormalni htjeli izvuci novce , EU im je samo ukinula fond za Cestovnu infrastrukturu i odmah su uveli drukcije vinjete i sve ... Zanimljivo ha ??!

  • sikorsky 10.07.2009.

    Čovijek je u pravu,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare