To je to što me zanima!

Hrvatska spasilačka ekipa nastavila pretraživati Antiohiju, kamp su podigli pored stadiona

Prema posljednjim informacijama, Hrvati pretražuju stambeno područje veliko 70 hektara. Uz naše spasioce, ondje su i timovi iz Italije, Kine, Ujedinjenog Kraljevstva, Srbije, Islanda, Slovačke, Kosova i Omana
Vidi originalni članak

Hrvatski tim je na terenu i dalje daju sve od sebe kako bi pomogli lokalnom stanovništvu, napisali su u petak ujutro iz Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a nakon što su se čuli s pripadnicima Državne intervencijske postrojbe u turskoj Antiohiji.

Uspjeli su poslati nekoliko fotografija snimljenih dronom na kojima se vidi veliki bazni kamp kojeg su formirale brojne strane ekipe uz stadion Hatay, u istoimenoj regiji.

POGLEDAJTE VIDEO: SPAŠEN DJEČAK NAKON 79 SATI

PRVE ANALIZE POTRESA Stravični razmjeri potresa: Satelitske snimke otkrile, tlo u Turskoj pomaknulo se 4 metra

Prema posljednjim informacijama, Hrvati pretražuju stambeno područje veliko 70 hektara. Uz naše spasioce, ondje su i timovi iz Italije, Kine, Ujedinjenog Kraljevstva, Srbije, Islanda, Slovačke, Kosova i Omana.

U jutarnjem izvješću ekipe su potvrdile da su uspjele naći preživjele. Tako je Talijanski tim otkrio dvoje živih i četiri mrtva čovjeka, Kinezi tri živa i jednog mrtvog, a Britanci, koji rade s Turcima, otkopali su dva živa muškarca, ženu i djevojčicu.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vjevegrica 10.02.2023.

    sretno ekipama! nek im bude što uspješnija misija. nakolon do poda

  • Mediji su zlo 10.02.2023.

    dok se ovi dovukli već svi pomrli..

  • 10.02.2023.

    sretno ljudi, nada umire zadnja

Komentiraj...
Vidi sve komentare