To je to što me zanima!

Hrvatska traži da Assad ode i prekine nasilje nad narodom

Hrvatska osuđuje brutalne napade na javne osobe koje kritički progovaraju o režimu te napade na sveta mjesta poput džamije al Rifai u Damasku, rekli su iz MVPEI-ja
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih poslova izrazilo je danas zabrinutost zbog nasilja u Siriji koje se nastavilo unatoč konstantnim pozivima međunarodne zajednice sirijskim vlastima da prekinu represiju. Dodali su da Hrvatska osuđuje brutalne napade na javne osobe koje kritički progovaraju o režimu te napade na sveta mjesta poput džamije al Rifai u Damasku. 

Umjesto obećanih reformi sirijska vlast i dalje zlostavlja svoj narod, a u Hrvatsku svakodnevno stižu zabrinjavajuće informacije o ubojstvima mnogih ljudi u zatvorima. Stoga se i Hrvatska pridružuje pozivima međunarodne zajednice predsjedniku Bašaru Al-Assadu da odstupi s vlasti i omogući promjene te povratak mira i stabilnosti i to odmah, jer nasilje protiv naroda mora prestati bez odgode, priopćili su iz Ministarstva.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • walterbranisarajevo 31.08.2011.

    . ..HA,HA,HDZ. ..P.S.HRVATSKA JE"ZABORAVILLA"SVOJE"DEMOKRATSKO"PONAŠANJE DEVEDESETIH PA SAD DAJE PECKE ASSAD-U ZA MNOGO MANJE STVARI. ..POGLAVNIK 23. ..

  • shalle 31.08.2011.

    mi trebamo rijesiti probleme sa uzelcom,pupovcem i takvima a ne sa assadom,jaco njih rijesi prvo,onako fino kako si rijesila vuka jeremica i vojvodu tadica

  • Superteška 31.08.2011.

    Pobunjenici u Libiji sada provode opsade u gradova koje kontroliraju ostaci Gadafijevog režima. Neprekidno se granatiraju ti gradovi u kojima ima civila. I što je sada s rezolucijom UN i s našim stavom o zaštiti civila? Da li ima različitih civila po poveljama UN-a? Slična situacija može biti i sa Sirijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare