To je to što me zanima!

Hrvatske istražitelje pada aviona pokrali u Bratislavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istražitelji Dinko Vodanović i Tomislav Presečan u Bratislavu su stigli kako bi pomogli slovačkim kolegama u rješavanju uzroka pada aviona
Vidi originalni članak

Hrvatske istražitelje pokrali su u Slovačkoj u noći na utorak, javlja Aktualne.sk. Netko im je na parkiralištu hotela u kojem su spavali razbio stakla na Opel Corsi i iz njega ukrao dokumente, GPS navigaciju i notebook. Šteta se procjenjuje na 175 tisuća kruna (38 500 kuna). Za Aktualno. sk sve je potvrdila tajnica hrvatskog veleposlanstva Božena Rukavina. U Ministarstvu prometa kažu da ovaj događaj neće utjecati na tijek istrage, jer su ukradene samo osobne stvari, a ne dokumenti vezani za zrakoplov.
- Upravo se nalazimo u polcijskoj postaji. Razbili su auto i odnijeli nam laptope. To će uveliko usporiti naš posao, istragu nećemo moći dovršiti prije petka, jer sada tek trebamo dobiti kompjutorsku i ostalu opremu od slovačkih kolega. - izjavio je jedan od istražitelja Dinko Vodanović za Cropress
Istražitelji Vodanović i Tomislav Presečan u Bratislavu su stigli kako bi pomogli slovačkim kolegama u rješavanju uzroka pada aviona Cessne, u kojem su poginula trojica Hrvata.  U padu zrakoplova poginuli su Željko Fekonja (53), Dragutin Šanjek (35) i Stjepan Sokser (19), no policija to još nije službeno potvrdila.
Avion je poletio iz Zagreba za Slovačku radi redovnog servisa, a iz zasad neutvrđenih razloga, srušio se oko 9.27 sati oko kilometar od Zračne luke Bratislava.

SVE O PADU AVIONA MOŽETE PROČITATI OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • astor_2 11.12.2007.

    Moz mislit istrazitelji pokradeni. Pa koga ce oni istrazit o moj Boze ?!

  • Bijela13 11.12.2007.

    hm...slucajnost ili.........................

  • nedohvatljiv 11.12.2007.

    Slovaci nisu u EU???? Imaju još krune????? I koja budala ostavlja prijenosno(a) računalo(a) i dokumente noću u autu na parkingu???? Ma dajte... treba malo \"oprati\" novaca i inih stvari.. kuda ide ovaj svijet???

Komentiraj...
Vidi sve komentare