To je to što me zanima!

Hrvatski branitelj upucao dilericu deviza iz Orašja?

Za navodnim ubojicom je hrvatska policija još ranije raspisala tjeralicu zbog sumnje da je ukrao auto u Hrvatskoj. Ženu je ubio s tri hica
Vidi originalni članak

U BiH je u tijeku potraga za hrvatskim državljaninom osumnjičenim za ubojstvo Sunčane Pindrić-Mamuzić (45) iz Orašja. Iz neslužbenih izvora se tvrdi da je bjegunac, čije ime policija nije objavila, bio pripadnik 108. slavonskobrodske brigade. Sunčana je ubijena u četvrtak popodne u obiteljskoj kući u oraškom Vikend-naselju. Ubojica je Orašje, nakon ubojstva, navodno napustio automobilom kojim ga je u Republiku Srpsku odvezao nepoznati muškarac uz odgovarajuću novčanu naknadu. Ubojica je u ženu, koja je dilala devize, ispalio tri hica iz pištolja kalibra 7,65 milimetara. Za njim je hrvatska policija još ranije raspisala tjeralicu zbog sumnje da je ukrao automobil u Hrvatskoj.
- To nije tajna i on je znao da je na tjeralici, tako da nije ni dolazio nakon toga u rodno mjesto - kazali su službenici Brodsko-posavske policijske uprave Nezavisnom novinama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • moro_4 04.12.2008.

    Kurva Srbska

  • Zerlu 03.12.2008.

    znaju ime ali nece reci, navodno ga je netko nekuda (uz naknadu), nepoznat naravno.. kakva je to vjest, nista ne govori osim da je jedan zivot manje u HR, a jedan vise u RS..

Komentiraj...
Vidi sve komentare