To je to što me zanima!

Hrvatski i slovenski brod kod Savudrije na crti razgraničenja

Dva hrvatska policijska broda i jedan slovenski stoje jedni nasuprot drugih u Savudrijskoj vali, svaki u svojim vodama i gledaju se. Nalaze se stotinjak metara jedan od drugih...
Vidi originalni članak

Nakon odluke o arbitraži kojom Slovenija dobiva većinu Savudrijske vale u petak su u jutarnjim satima dva hrvatska policijska broda doplovila do crte razgraničenja sa Slovenijom  te su usidreni 800 metara od te crte. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja RTL, čija se ekipa nalazi na brodu četiri nautičke milje od Savudrije, dva hrvatska policijska broda i jedan slovenski stoje jedni nasuprot drugih, svaki u svojim vodama i gledaju se.  

Svatko stoji na svojoj strani prema staroj crti razgraničenja. I slovenski i hrvatski policijski brodovi nalaze se svega stotinjak metara jedan od drugih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 236

  • yeslittleduck 30.06.2017.

    drazi mi srbin, nego slovenac

  • Voltaire_ 30.06.2017.

    Gdje nam je gospodja ? @ Mery ??? Da napise " Bravo Pleki samo nastavi tako " hahahahaha :)

  • Voltaire_ 30.06.2017.

    Sto uradi HDZ od Hrvatske ?? Branioci koji su krvarili za slobodu Hrvatske , uz nad covecanske napore porazili brojnije i bolje naoruzane agresore i odbranise Hrvatsku u Titinim granicama . A sto uradise ovi ADZ kriminalci, pored pljacke ! Srusise rejting Hrvatske i Slovenci nam uzimaju mic po mic teritoriju. Strava ):

Komentiraj...
Vidi sve komentare