To je to što me zanima!

Hrvatski katalog je već u tisku: Ikea otvara vrata 'krajem ljeta'

Iz Ikee kažu da je katalog na hrvatskom jeziku već u tisku i da će biti distribuiran svim kućanstvima koja su od nove robne kuće udaljena unutar jednog sata vožnje
Vidi originalni članak

Popularna trgovina namještaja Ikea otvara se u Zagrebu "krajem ljeta", ali točan datum još uvijek nije poznat. Prije samog otvorenja će izaći katalog na hrvatskom jeziku

Iz Ikee kažu da je katalog već u tisku i da će biti distribuiran svim kućanstvima koja su od robne kuće udaljena unutar jednog sata vožnje. Također, bit će dostupan u robnoj kući na dan otvaranja, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Nishimura_Umri 07.07.2014.

    Mislim da bi IKEA treala biti najtraženiji na tim prostorima em zbog niskih cijena em zbog velike ponude

  • bajica1009 30.06.2014.

    Pitamo se za sve i svašta zašto ovo zašto ono a u novinama nema primjera naših proizvođača namještaja ili nekog drugog proizvoda od drva, zašto i naši stolari ne proizvode nešto slično pa i na lokalnoj razini kvalitetno i jeftino. Svi se upregnu kako je skupo i kako su veliki troškovi, nameti ovi oni itd a kod njih su cijene tako visoke da nema druge nego u trgovačke lance, njima je dovoljno jedna poplava i sve od drveta ode 15-20% gore bez obzira u opravdanost poskupljenja. Godinama su koristili poticaje i trošili novac na koje kakove studije, letke, programe restrukturiranja, loše stranačke poduzetnike i epilog je taj da je danas sve propalo zastarjelo a oni opet zazivaju ta vremena do kada na naš račun.

  • sniper1212 24.06.2014.

    e znam idealni objekt za ikeu! prazna zgrada od OBIa u SK koji je tamo bio mozda 2 godine! sad stoji prazna a i stup za visoku reklamu vec postoji ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare