To je to što me zanima!

Hrvatski otoci ljepotom su potukli Mauricius i Korziku

Jadranskim otocima konkurirali su još Mauricius, grčki otoci, Korzika i Portoriko. Čitatelji Condé Nast Traveler najbolje su birali u 15 kategorija
Vidi originalni članak

Španjolsko izdanje časopisa Condé Nast Traveler 2009. proglasilo je otoke hrvatskog Jadrana najljepšima na svijetu. U jakoj konkurenciji našli su se još i grčki otoci, Korzika, Portoriko i Mauricius. Čitatelji prestižnog časopisa glasali su u 15 kategorija, između ostalih, za najbolje hotele, najbolje resorte, najbolje wellnes-centre, odredišta, grad, otok pa čak i zračnu tvrtku. Na dodjelu nagrada u Madridu došli su veleposlanik RH u Španjolskoj Neven Pelicarić i direktorica Ureda Hrvatske turističke zajednice u Madridu Sanja Jelić, prenio je HTV.
- Naseljeni otoci moći će sad dokazati svoju gostoljubivost, dok će one nenaseljene, prave bisere hrvatskog Jadrana, zasigurno još više posjećivati španjolski i ostali brodovi - zaključio je Pelicarić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GaNg 24.03.2009.

    Steta sto uz ljepotu nema nikakvih turistickih sadrzaja, pa ce turisti ipak radje otici na ruznije destinacije, ali gdje se ima i nekih sadrzaja. Kod nas se mogu naci samo losa prenapuhana usluga i bahati/lijeni ugostitelji i naravno zatvaranje u 11 navecer.

  • branchburg 24.03.2009.

    sacuvajmo nase

  • PapaŠtrumpf 24.03.2009.

    Uživajmo još malo u našim otocima dok i njih nisu prodali

Komentiraj...
Vidi sve komentare