To je to što me zanima!

Hrvatski riječni tanker nasukao se na sprud nedaleko Šapca

Svi pokušaji odsukavanje broda do sada su bili neuspješni, a mještani najbližeg sela, Mrđenovca i ostalih mjesta na toku rijeke strahuju od izlijevanja nafte
Vidi originalni članak

Riječni tanker Siscia Dunavskog Lloyda s  oko tisuću tona eko-dizela tjedan dana je nasukan na riječnom sprudu na Savi nedaleko od Šapca, na 96. kilometru od Beograda. Svi pokušaji odsukavanje broda do sada su bili neuspješni, a mještani najbližeg sela, Mrđenovca i ostalih mjesta na toku rijeke strahuju od izlijevanja nafte i ekološke katastrofe, pišu mediji u Srbiji. 

 tamošnjoj Lučkoj kapetaniji procjenjuju kako nema opasnosti od izlijevanja nafte. U Dunavskom Lloydu kažu kako pokušaji odsukavanja rezervnim brodom nisu uspjeli pa će pričekati povećanje vodostaja. 

Na brodu se nalazi četveročlana posada. 

Hrvatski tanker je prevozio derivate iz Bosanskog Broda u rafineriju u Pančevu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • tužni šokac 24.05.2011.

    nemate pojma tanker nije probijen na sprudištu može ostati dugo doći će drugi tanker i pretovarati robu dok siscia ne počme ploviti ja sam dosta plovio savom i dunavom to jednostavno nije nikakva vijest

  • cume22 19.02.2011.

    Administratore sto mi brises komentare pa nemozete se vecno sakrivat i citav zivot zivit u lazi ili?ako mislis da mozes to ovde sakrit nemozes od sveta koji to ionako vec zna,ha?

  • cume22 19.02.2011.

    jebala vam gamad majku pa te gamadi samo u beogradu ima 4,5 miliona,a koliko vasa drzava ima stanovnika komplet?joj sto nije bio arkan na mestu predsednika za vreme rata al bi vas podavili,pa citajte malo hrabri bojovnici,prema zagrebu smo vam bili vec krenuli,u osijek usli,vukovar uzeli,i onda Slobo naredi povlacenje vojske i ljudi jer je Franji prodo drzavu.I onda se vi poslije toga dizete kako ste hrabri bojovnici.Bolje se bogu zahvaljujte sto je tako proslo,inace bi vas Arkanovci I Legijini proterali do antartika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare