To je to što me zanima!

Hrvatskim članovima uprave Ine odobreno rezanje plaća

MANJE PLAĆE: Dosadašnji problem je bio to što su članovi Uprave ovisno o tome jesu li Mađari ili Hrvati imali različite ugovore o radu, iako rade u istoj kompaniji
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor Ine odobrio je na današnjoj sjednici prijedlog izmjene sustava naknada članova Uprave Ine, a koji podrazumijeva podjelu na fiksni i varijabilni dio pri čemu će varijabilni dio biti izravno ovisan o ostvarenoj EBITDA i kapitalnim investicijama, odnosno poslovnim rezultatima kompanije,objavili su iz te kompanije.

Dosadašnji problem je bio to što su članovi Uprave ovisno o tome jesu li Mađari ili Hrvati imali različite ugovore o radu, a rade u istoj kompaniji, piše Tportal. Zbog toga su hrvatski članovi imali dodatne pogodnosti koje im je dodijelila HDZ-ova vlada još 2011. pa su imali veća mjesečna primanja od Mađara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Vražji Vrag 28.05.2015.

    Plaćem.... ahahahahahahahahahahaa... od sreće.

  • 28.05.2015.

    MAđari ne trebaju INU osim za distribuciju svojeg goriva. Ovo je samo normalan slijed stvari, a to je gašenje proizvodnje i svih rafinerija kao i otpuštanje svih radnika osim onih na pumpama.

  • Ray Barone 28.05.2015.

    Preko 500 milijardi izravne i neizravne štete od Sanadera i njegove HDZ vlade...gorjet ćete u paklu za ovo što ste nam učinili...Bog sve vidi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare