To je to što me zanima!

Hrvatskog turista u Brazilu opljačkali i tri puta ustrijelili

Dok se kretao prema slavnoj Copacabani, hrvatskog je turista presreo nepoznati broj napadača koji su ga opljačkali i pritom ustrijelili. Nasreću, sada se nalazi izvan životne opasnosti...
Vidi originalni članak

Hrvatski turist u brazilskom je Riju u subotu u ranim jutarnjim satima ustrijeljen tri puta - dvaput u nogu i jednom u trbuh. Sve se to dogodilo u Rodrigo Otaviu dok je Robert Bošnjak (46) hodao prema Copacabani, piše Globo.

Hospitaliziran je u bolnici Miguel Couto u Lebonu gdje je i operiran, a trenutno je izvan životne oasnosti. 

Napadači su u bijegu, a istraga još traje, kao i saslušanja svjedoka. Ranjeni Hrvat iskaz će dati čim mu to bude dozvoljavalo zdravlje. 

Brazil je inače jedna od najopasnijih država na svijetu. Od 50 gradova s najviše nasilja, piše Business Insider, čak 41 od njih je u Latinskoj Americi, a 21 u Brazilu. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • RokoKaran 14.09.2017.

    a tek kakva zika triba vama jebivjetrinama,pri ovome mislim samo na muske naravno,aka jebivjetre.cijelu povijest pljackamo i zivimo na racun drugih ko i sad u eu,silujemo toliko zena drugih rasa doma i vani,a ovi naprave ko da smo mi andjeli clanak o jebivjetrina opljackan i upucan vani u brazilu.da je vama ka brazil

  • domagoj3 13.03.2016.

    glupi brazilci

  • newsshow 13.03.2016.

    htio je brazilske zene i malo provoda a dobio brazilsku bananu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare