To je to što me zanima!

Hrvatu zakazao mobitel pa nije uspio vidjeti B. Obamu

Gradonačenik Biograda trebao je biti prvi hrvatski dužnosnik kojeg bi američki predsjednik primio u Bijeloj kući. No u tome ga je omeo signal mobitela
Vidi originalni članak

Ivan Knez, gradonačelnik Biograda i član Izvršnog odbora nevladine organizacije "Gradonačelnici za mir" ipak nije uspio postati prvi hrvatski dužnosnik kojeg je američki predsjednik Barack Obama primio u Bijelu kuću jer ga je u tome spriječio loš signal mobitela. Organizatori sastanka, kako piše Večernji list, bezuspješno su pokušavali stupiti u kontakt s Ivanom Knezom kako bi mu osigurali propusnicu za ulazak. Knez je vlakom putovao u Washington, a Bijelu kuću je na kraju mogao promatrati samo s vanjske strane.
- Jednostavno se dogodila greška, mobitel je bio u kvaru i nismo se uspjeli dogovoriti i sastati s ljudima koji su to sve organizirali. Nažalost svoje dokumente nismo uspjeli predati na vrijeme i tu smo gdje jesmo - rekao je Knez koji smatra da njegov put nije bio uzaludan jer smatra da je Grad Biograd učinio mnogo za ovu organizaciju u kojoj ima visoko pozicionirano mjesto među gotovo 3000 gradonačelnika iz 135 zemalja svijeta i da je svojom prezentacijom očarao mnoge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare