To je to što me zanima!

Hrvoje Kečkeš otkriva kako se 5 godina borio s alkoholizmom

Glumac govori o tome kako se izlječio, tko ga je naučio hodati u štiklama, zašto uvijek prihvaća uloge gay muškaraca, te kako je jedva upisao Akademiju
Vidi originalni članak

Nekadašnji l’enfant terrible danas je najzaposleniji domaći glumac. Hrvoje Kečkeš u matičnom kazalištu Kerempuh glumi u sedam “živih” predstava, snima film “Kauboji”, u travnju će opet zaigrati ženstvena Mirka u šestoj sezoni serije “Stipe u gostima”.

- Svaki dan oko četiri sata proba, pa navečer predstava koja u prosjeku traje dva sata, ali tu je i priprema prije nje... Odvalim puno radno vrijeme. Kako godine idu, sve sam organiziraniji. Kazalište mi je baza i katarza, a film uvijek veliko veselje - govori nasmijani Hrvoje. Dodaje kako je oduvijek htio biti glumac, a najgore mu je bilo kad ni nakon trećeg puta nije uspio upisati Akademiju.

- Pitao sam se što bih uopće drugo mogao raditi? - prisjeća se. Hrvoje je počeo glumiti u drugom razredu osnovne škole u Zapruđu i čak ni zaluđenost nogometom i Dinamom nije ga uspjela odvući od glume. Trenutačni mu je kazališni zadatak aktualna predstava “Cabaret Chishche Lishche” za koju golemi plakati oblijepljeni po Zagrebu pokazuju mušku ekipu potpuno golu.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Capafiori 08.03.2013.

    Cijeloga života gledam te vječite borce i časne izuzetke koji uspiju, no većina su borci. Bore se da li potajno iskapiti samo čašu ili odmah cijelu bocu da ih netko ne upita "bićerin". To su pravi solo drinkeri.

  • ajes ume 07.03.2013.

    Svaka čast svakome ko se uspije od takvih poroka maknuti. Čovjek je zabavan, skroman i nitko ne može reći da ne zna svoj posao raditi. Samo nek se drži dalje od čaše i neka nas i dalje zabavlja!!!

  • IvaHajdarović 07.03.2013.

    sve sami pijanci ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare