To je to što me zanima!

Hrvoje Petrač otišao na dva tjedna u Daruvarske toplice

Petrač, koji služi kaznu zatvora zbog otmice sina Vladimira Zagorca, smješten je u hotelu Termal, gdje ga 24 sata dnevno nadziru dvojica pravosudnih policajaca
Vidi originalni članak

Zbog oštećene kralježnice HZZO je zatvoreniku Hrvoju Petraču odobrio dvotjedno liječenje u Daruvarskim toplicama, gdje je došao kao i svaki drugi pacijent - s uputnicom. Petrač, koji u Bjelovaru služi zatvorsku kaznu zbog otmice sina Vladimira Zagorca, smješten je u hotelu Termal, gdje ga 24 sata dnevno nadziru dvojica pravosudnih policajaca, doznaje Večernji list. 

Koju terapiju točno prima i kakvom mu je stanju kralježnica, nije poznato. Inače, Petrač se već ranije zbog istog problema liječio u Varaždinskim toplicama.

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kokodril_1 10.02.2011.

    Ide na teret poreznih obveznika jer mu je priznata povreda "u zatvoru"! Dizao je utege u teretani zatvora i "sredio" kralježnicu,a nitko ga nije tjerao na to!

  • user_21162 08.02.2011.

    A ja sam čuo da je on u zatvoru.

  • SterHeresin 08.02.2011.

    Ja bi njega na more, točnije na Goli otok pa nek razbija kamenje razbija. I mene boli kičma a zdravlje sam izgubio u ratu pa me nitko ne pita kaj svaki dan ja i ekipa napravimo po 20 metara drva u šumi i još mi krastava baba koju neki zovu i premijerka malo malo skine mirovinu. Pas joj mater srpsku jebo i onima koji su glasali za krastaču.

Komentiraj...
Vidi sve komentare