To je to što me zanima!

Hrvoje Vincetić Vinco (33) predao se porečkoj policiji

Hrvoje Vincetić u nedjelju je na parkiralištu hotela Poreč pucao i teško ranio odvjetnika Darka Zadru (44) i Šibenčanina Stjepana Ringwalda (36)
Vidi originalni članak

Vinkovčanin Hrvoje Vincetić (33) Vinco, koji je u nedjelju u središtu Poreča pucao na odvjetnika Darka Zadru (44) i Šibenčanina Stjepana Ringwalda (36), predao se policiji. Vincetić je nakon pucnjave pobjegao, a u ponedjeljak malo prije 13 sati u pratnji svojeg odvjetnika predao se u porečku policiju. Trenutačno daje iskaz, a policija će ga teretiti za dva pokušaja ubojstva. Ozlijeđeni Zadro i Ringwald i dalje su u teškom stanju, ali izvan životne opasnosti, u pulskoj Općoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kameni 10.03.2008.

    naj jebeniji grad na obali istre ,sva elita pozemlja je u poreću pa nisu ni ludi poreć je stvarno lijep.

  • diki 10.03.2008.

    ETETA, Poreč je lijep grad i nije samo za turiste, tu su došli i bjelosvjestki krimosi a među njima i ova trojica, ništa čudno samo je žalosno. U ovdašnjim krugovima Vincu osuđuju jer je slabo ciljao i navodno nije bila lova u pitanju već droga ali to će \"valkjda\" policija otkriti.

  • Eteta 10.03.2008.

    U Poreču...Nekad mirnom gradiću na obali Istre.....O moj Bože.....Pa ovdje se nikad tako nešto nije dešavalo...Ma ne samo ovdje u Poreču nego svugdje.....Prošla su una dobra stara vremena......Više ne postoji onaj moj dobar i miran gradić....

Komentiraj...
Vidi sve komentare